Social Media

Dieettiviikko 1

25. helmikuuta 2017
Ajattelin tehdä näistä dieettiviikoista aina viikottaisen päivityksen blogiin miten viikko on mennyt ja samoin myös kirjailen treenit ylös. Haluan pitää myös oman mielenkiinnon yllä dieetin suhteen, koska entisenä suklaansyöjänä mun itsekuri on kuin lapamadolla. Oikeasti, jos mun dieettiin kuuluisi suklaa niin söisin sitä 24/7! Fazerin sininen on vain yksinkertaisesti mun rakkaus!  

Tällä viikolla ei nälkä ole vaivannut kertaakaan, mutta uskon senkin hiipivän vielä kuvioihin. Tuntuu, että edelleen saa syödä karmeita määriä ruokaa ja monesti treenipäivinä ruokamäärät on vaikea saada syötyä. Lepopäivinä ruuan määrä tippuu ja sen tarkoituksena onkin saada kalorimäärän vaihtelua kroppaan. Toisaalta nyt pitää nauttia, koska ruuan määrä tulee vähenemään vielä. Syömisten suhteen olen pysynyt grammalleen ruokavaliossa enkä ajatellutkaan syödä vielä ohi. Toisaalta puhtaan ruokavalion noudattaminen ei ole mulle ensimmäinen kerta, joten eväsrasioiden kantaminen, kana ja riisi sekä aamuaerobiset on jo tuttua kauraa. Viikon treenit näytti tältä: 

Su: Aamuaerobinen 30min + Etureisitreeni+pohkeet+ vatsat
Ma: Aamuaerobinen 45min + Selkä -ja olkapäätreeni
Ti: Pakara-, takareisi - ja vatsatreeni
Ke: Vapaapäivä
To: Hauis+ojentaja+rintatreeni + Aerobinen 30min
Pe: Vapaapäivä
La: Selkä+olkapäätreeni+vatsat

Ennen tätä varsinaista rasvanpolttoa menin ruokavaliolla, joka tuki lihasten kasvatusta. Nyt ennen kesää siirryin tähän dieettiin saadakseni rasvaa pois kehosta ja lihaksia enemmän esiin. Päämääränä on siis kuoria kunnon rantakunto itselleni kesäksi! Tavoitteena on myös saada kroppa, joka näyttää urheilulliselta ja kunto olisi myös siisti jatkossakin. Se missä onnistuin tällä viikolla oli etenkin veden juonti! Niin yksinkertainen asia, mutta niin vaikea toteuttaa. Kasviksia olen myös syönyt ruokavalion ohjeistuksen mukaisesti enkä ole poikennut siitäkään. Mun uus lemppari onkin kanasuikaleet+pasta+vihersalaatti sekaisin! Parasta ruokaa ikinä! 

Postauksen loppuun laitoin muutaman kuvan, jotka nappailtiin ennen viikon viimeistä treeniä. Keli oli kyllä aivan mahtava ja uusi kamerajalusta pääsi myös käyttöön! En vain voi rakastaa liikaa tuota nykyistä talvitakkiani, jonka onnistuin löytämään House Of Brandonin alennusmyynnistä. Kuvaamista aion opetella aivan tosissani ja vielä kun onnistuisi säätämään kameraa niin, että saisi syväterävyyttä parannettua. Aukon kokoa opinkin jo hieman säätämään ja sen kautta varmasti saan jotenkin syväterävyyttäkin parannettua. Opettelu jatkukoon! Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa sekä tulevaa viikkoa! Muistathan seurata mua Snapchatissa nimimerkillä "tessavain", jolloin pysyt myös mukana mun arjessa!


2 kommenttia on "Dieettiviikko 1"
  1. Hyvin kirjoitettu, sun tekstiä on mukava lukea. Tsemppiä dieettiin! :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista