Social Media

Uutta ja Vanhaa

9. maaliskuuta 2017

Ihan vain "pienenä" kosmetiikkafriikkinä ajattelin julkaista nämä vanhat luottotuotteet ja myös uudet, jotka raivasi tiensä mun sydämeen. Ihan vain siksi, että mun huulet kuivuu helposti eikä niihin auta mitkään perusrasvat, on tämä Akademikliniken- merkkinen huulihoito joka euron väärti! Hieman epäröin melkein 30e hintaa mutta parin käyttökerran jälkeen totesin, etten aio muita rasvoja edes enää käyttää. Huulet eivät ole rohtuneet ollenkaan viimeisen parin kuukauden aikana mitä tämä on ollut käytössä ja ne pysyvät myös kosteina vaikkei hetkeen lisäisikään. Nimensä mukaisesti tämä on huulihoito, mutta käytän sitä perusrasvana sekä laitan öisin tätä aina paksun kerroksen huuliin. 
Itseruskettavienkin suurkuluttajana tämä Vita Liberatan tytäryhtiön lanseeraama voidemainen itseruskettava on tullut jäädäkseen mun hyllyyn. Vita Liberata on loistavaa tavaraa, mutta useamman 100ml putkilon ostaminen alkaa tuntua lompakossa. Tämä purkki irtoaa alle 20e melkein joka paikasta ja ihan varmasti on riittoisaa. Yhdellä levityksellä saan itseni riittävän päivettyneeksi ja jos tarvitsen tummempaa lookkia esim. juhliin - kahtena iltana peräkkäin levitettynä olen kuin ulkomailla käynyt. Tämä myös sopii salilla kävijälle hyvin, sillä hiotessa ei kärähdä itseruskettavan käytöstä ;) Monesti vaahtomaiset alkaa ainakin mulla levitä pitkin ja poikin ihoa, mutta tämä pysyy kuin tauti. 

Kasvovesien suhteen Lumenen uutuus oli mulle kuin lottovoitto. Tällä olen saanut ihanan raikkaan ja heleän tunteen mun kasvoille puhdistuksen jälkeen. Tämänkin ostin ihan huvikseni vain testiin kun n. 4e hinta houkutteli kovasti. Iho jää erittäin hyvin vastaanottavaiseksi kasvovoiteille ja ne imeytyvät myös hyvin tämän käytön jälkeen. Oikeastaan mitään miinusta en tästä kasvovedestä ole löytänyt vielä. Toistaiseksi se saa kyllä jäädäkin hyllyyn vakiopurkiksi. 
Luottomeikkivoide ja primeri löytyy sitten Isadoran ja NYX:in leiristä. Meikkivoide on erittäin peittävää ja paksua, joten sitä ei tarvitse alkaa kerrostaa eikä lisäillä hirveitä määriä. Siitä syystä kestää melkein neljä kuukautta ennen kuin meikkivoide loppuu. Sävy mulla on tummin eli numero 64 ja tämä sävy on myös sopinut itseruskettavan väriin todella hyvin. Primer on palvellut hyvin ja hieman vesimäinen koostumus helpottaa sen levittämistä tasaisesti. Toistaiseksi ainakaan näistä kaveruksista en parempaa ole löytänyt kauppojen hyllystä. Meikkivoiteen yli 20e hinta ei ehkä sovi aina kukkarolle, mutta itse tuotteena se on kyllä joka euron arvoinen. Primerilla on hintaa n. 15e melkein joka paikassa.

Ihan vain siksi, että rakastan hajuvesiä oli mun pakko hankkia tämä Escadan uusi tuoksu itselleni Emotionista! Kävin sitä tuoksuttelemassa töiden jälkeen mutta nukuttuani yön yli, piti mun käydä se sitten ostamassa. Aivan jäätävän ihana kesäinen ja raikas tuoksu! Tällä menolla joudun ostamaan uuden samanlaisen ennen kesää, sillä en voi olla käyttämättä tätä jatkuvasti! Tuoksu on vaan niin ihana!Oletteko muut käyneet tuoksuttelemassa Escadan uutta tuoksua? Vai onko olemassa jokin toinen hyvä kesätuoksu, mitä kannattaisi harkita myös? 


Post Comment
Lähetä kommentti