Social Media

All Out loppuu

15. toukokuuta 2017
Viimeiset viikot All Outin parissa ovat olleet erittäin tiukkoja ja treenit todella rankkoja! Bull on kyllä laittanut koville eikä treenin jälkeen kyllä ole ollut enää mehuja hirveämmin tehdä yhtään mitään. Etenkin nyt viimeinen viikko on sen verran kovaa tykitystä, että ensi viikon lepo tulee ihan varmasti tarpeeseen!

Kävin valmentajankin jutulla jokin aika sitten ja puhuttiin mihin suuntaan olisin kroppani puolesta lähdössä. Päätös tehtiin Body Fitness- lavoista ja ensimmäinen työmaa on olkapäät. Niitä olen nyt ahkerasti rakentanut pari kertaa viikossa ja kaikkia muita osa-alueita treenaan kerran viikkoon. Diettaaminen on ehdottomasti kielletty, sillä nyt tarvitaan sitä massaa tähän ruotoon ja kyllä se viimenenki rasva palaa siinä samalla kun lihasmassan määrä kasvaa! Jotenkin tuossa välissä oli semmonen kevyt kolme viikkoa yhtä takkuamista syömisten kanssa ja treenit eivät huvittaneet. Kunnon motivaatiolasku mutta onneksi siitä tuli selvittyä eikä nyt taas ole mitään ongelmia! Ruuat tulee syötyä ja treenit tehtyä joten no problem!
Tässä välissä sekoitti myös työmatkani Norjaan, missä mulla ei ollu mitään vaikutusvaltaa ruokien suhteen ja joutui soveltamaan, mutta pahimmilta mokilta tuli vältyttyä ja syömiset pysy suhteellisen kurissa sielläkin. Ruuat kun tuli firman puolesta niin siinä ei hirveästi ole valinnanvaraa tai sitten piti olla syömättä ja se ei ollut vaihtoehto! Kaikinpuolin koulutusreissu oli oikein antoisa ja Norja on erittäin kaunis maa! Tekisi mieli mennä sinne joskus ihan viikonlopuksi, koska lentomatka kesti vain reilu tunnin Helsinki-Vantaan lentoasemalta Osloon.

Joka tapauksessa mun elämä ei muutu mitenkään vaikka virallinen All Out päättyy. Ruuat pysyy samanlaisena ja reenit valmentaja tekee edelleen parin viikon välein uusiksi, joten mikäs tässä. Ei sen kummosempaa muutosta. Kun tämä motivaatio pysyy taas ylhäällä niin ei ole mitään hätää. Hieman on ollut ikävä aamutreenejä, joten ajattelin ne ottaa taas mukaan kun kesä tulee! Viime kesänä tykkäsin tehdä ulkona HIIT-treenejä, joten aion tehdä niitä myös tänäkin kesänä välillä. Kesän aikana tulee myös salin vaihto eteen kun nykyinen salisopimus loppuu ja etsin vähän itseäni kehittävämmän vaihtoehdon 8)


2 kommenttia on "All Out loppuu"
  1. Tosi mukava kuulla kuulumisia! Hyvin kuulostaa sinulla menevän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieman on jäänyt kirjoittelu kauhean työrumban takia, mutta onneksi nyt pääsee keskittymään muuhunkin :)

      Poista