Social Media

R.I.P iPhone

2. toukokuuta 2017
Silloin kun 5S aikanaan julkaistiin, ostin silloin ensimmäisen iPhonen ja olen siitä lähtien kolunnut jokaisen ompun siitä välistä läpi. Koska teen töitä puhelinalalla, luonnollisesti minua kiinnostaa kaikki uusi ja ihmeellinen älypuhelinten suhteen. Viimeisin luurini iPhone 7 plus oli muuten ihan jees, mutta 6S verrattuna se ei tuonut mitään maata mullistavaa sekä se oli tietenkin tuttu ja turvallinen käyttää. Kun kuulin ensimmäisen kerran Samsungin uudesta lippulaivasta, olin hieman jo kiinnostunut mitä se toisi tullessaan.

Perjantaina 28.4.2017 Samsung aloitti vapaan myynnin uuden S8 suhteen ja meikä käytti tilaisuuden hyödyksi ja vaihdoin puhelimen parempaan. Taskussa pyörii nyt Samsungin uunituore S8+, mikä on kahdesta uudesta luurista isompi versio. En tykkää pienistä puhelimista ja siksi käytinkin pitkään iPhonesta aina plussamallia. Nähtyäni demo-version S8+ -puhelimesta leikittelin ajatuksella jos vaikka vaihtaisi puhelinta. Niin siinä sitten kävi, että heti myynnin aloituspäivänä omppu vaihtui sampan leiriin.

Andoidin käyttis ei ole ollut mun suosikki oikeastaan ikinä, mutta uusi päivitys on paljon kivempi ja mukavampi käyttää. Kameroissa ei ole jo Huawein sekä ompun tapaan tuplakameraa, mutta tykkään kuvien laadusta enemmän kuin mitä 7+ sain aikaiseksi. Tallennustila 64 GB meinasi jäädä pieneksi työnnettyäni iPhonen 50 GB tavaraa uuteen luuriin, mutta muistikortti pelasti meikäläisen tältäkin ongelmalta. Kaikinpuolin olen erittäin tyytyväinen uuteen luuriin ja en kadu tämän ostoa. Nyt kun se vielä eläisi pitkään niin kaikki on hyvin. Ja onhan se nyt herran isä kaunis! Värinä mun luuri on Orchid Gray eli hieman violettiin taittava väri! Samsungin leiristä omistin aikanaan S2+ mallin ja se oli mikä oli enkä sen jälkeen olekaan omistanut samppaa. Nyt on pakko todeta, että tämä puhelin oli kyllä erittäin hyvä ostos! Kelpaa nappailla kuvia yms 8) Etukameralla saa myös parempia kuvia kun se ei ole niin rakeinen mitä iPhonessa. Isot pisteet siitä!

Huomenna aamulla lähden Norjaan työreissulle ja palailen Suomen kamaralle perjantaina. Katsellaan mitä ilkeyttä saadaan sitten naapurimaassa aikaiseksi!
1 kommentti on "R.I.P iPhone"
  1. Tosi kiva esittely ja on kyllä ihanan värinen tuo puhelin! S8 kuulostaa kyllä kivalta puhelimelta, harmi että juuri nyt ei ole tarvetta uudelle puhelimelle :D
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista