Social Media

Kaunis rusketus kesäksi

4. kesäkuuta 2017
*Toteutettu yhteistyössä Sunkissed:in kanssa*

Mä en oo oikein ikinä ottanu aurinkoa eikä se oo mun juttu, koska mä palan aina. Oma ihonvärini on oikeasti todella valkoinen ja näytän lähes poikkeuksetta sairaalta ilman rusketusta. Itseruskettavia olen käyttänyt jo useamman vuoden aina muutaman euron markettituotteista aina melkein 100e puteleihin. Mulle tärkeitä asioita itseruskettavissa ovat nämä: 1. Etten muutu oranssiksi eli itseruskettavan pitää olla riittävän vihreäpohjainen 2. Nopea kuivuminen(koska en jaksa oikeasti ilman vaatteita liikkua kämpässä puolta tuntia) 3. Karttavärin pesun jälkeen sitä väriä on enemmän ihossa kuin viemärissä. 

Kun kuulin, että saisin tehdä Sunkissedin kanssa yhteistyötä, olin innoissani. Yritys on Brittiläinen, joka on alkanut rantautua Suomeen viime vuosina. Tuotteissa ei ole haitallisia parabeeneja eikä niitä ole testattu eläimillä! Viime syksynä ostin Sokokselta heidän moussemaista itseruskettavaa ja kokemukset olivat hyvät. Alle 10e itseruskettavaksi erittäin toimiva tuote ja näiden tuotteiden tuoksu...Jos joku on sanonut, että itseruskettava tuoksuu karmealle niin pliis, tuoksutelkaapa näitä! Kokeiluun sain heiltä itselleni tuntemattomia tuotteita, joten nyt saan arvosteltua nämäkin kunnolla ihan ensikokeilulta! 

Sunkissed Rapid Tan on itseruskettava, joka lupaa rusketuksen kehityksen alkavan jo 60min päästä levityksestä. Mitä pidempään itseruskettavaa pitää ennen pesua, väri vain syvenee ja kehittyy kestävämmäksi. Tällä saa siis pikarusketuksen parissa tunnissa tai syvemmän sekä kestävämmän jopa neljässä tunnissa. Tuote lupaakin jopa 5 päivän keston kauniille rusketukselle! Sävynä mulla on Medium, mutta tälläkin sain parin päivän peräkkäisellä levityksellä tummemman lopputuloksen. Tuote kuivui sekunneissa ja heti levityksen jälkeen pystyin vetämään vaatteet päälle.

Avustamassa tummempaa ja syvempää rusketusta sain kokeiluun Sunkissed Gradual Tan- voiteen, joka levitetään kuten tavallinen kosteusvoide. Sävynä Medium/Dark. Käytin myös tätä heti karttavärin pesemisen jälkeen iholle kosteuttamaan ja tuomaan syvempää rusketusta. Tuote on asteittain itseruskettava ja erittäin kosteuttava. Purkki lupasi rusketuksen kehittyvän 4-6 tunnin kuluessa eikä vaadi suihkussa käyntiä. Koen itse helpommaksi käyttää näitä voiteita kun on ensin tehty rusketuspohja moussemaisella tuotteella. Silloin välttyy ainakin selkeiltä rajoilta ja etenkin tässä tapauksessa kun tuote tekee selkeästi tummemmaksi kuin oma ihon värini on. Kosteusvoidemainen ruskettava toimii myös kerrostettuna eli jos sitä laittaa esim. kolmena päivänä putkeen - väri vain syvenee entisestään. 


Entäs sitten tuotteen luvattu kesto? Itse urheilen 5krt viikossa ja käyn myös suihkussa päivittäin. On selvää, ettei mikään itseruskettava sitä kestä vaan joudun lisäilemään sitä aina välissä. Heitän usein voidemaista ruskettavaa iltaisin iholleni, jotta rusketus pysyy edes jotenkin. Näillä tuotteilla on sama pysyvyys tässä suhteessa kuin kaikilla muillakin. Ehkä bonusta siitä ettei väri haalistu yhtä vauhdilla eikä lähde läikittäin pois ihosta.

Mitä mieltä sitten olin näistä tuotteista? Ensinnäkin itseruskettavien suurkuluttajana - HALPAA! Mun lompakon anoreksia ei pahene entisestään jos sattuu loppumaan puteli just ennen tärkeitä juhlia. Hintaa kummallakin tuotteella Suomessa on alle 10e/purkki.  Sokokset sekä Emotionit myyvät Sunkissed tuotteita, joten kannattaa käydä tsekkaamassa hyllyistä itsellekin purkit hyllyyn kesäksi! Karttavärin mukana ei valunut myöskään väriä viemäriin, joten iso bonus siitä! Myös rusketuksen sävy taittui erittäin luonnolliseksi suihkun jälkeen enkä muistuta umppalumppaa. Kaikinpuolin iso peukku näille tuotteille ottaen huomioon tuotteiden hinnan ja varmasti tulen ostamaan näitä myös itse :) 

Seuraa myös Instagramissa @sunkissedsuomi ja Facebookissa Sunkissed Suomi :) 


Mitä pidit postauksesta? 

Post Comment
Lähetä kommentti