Social Media

Kesäkuun kuulumisia

23. kesäkuuta 2017
Kesä on oikeasti rantautunut tänne Tampereellekin. Siitäkin huolimatta, että lähes joka toinen päivä vettä tulee kuin ämpäristä kaatamalla ja etenkin silloin kun on vapaapäivä! Vastaavasti kun duunipäivä koittaa, ilma on kuin morsian. Kesäkuun alussa mulla oli lepoviikko ja Controlling-jakso alkoi. Bull's All Out on valmennus, joka jatkuu vuoden ympäri ja seuraava 10 viikon tehosetti alkaa vasta syksyllä. Mun elämä ei siis muuttunut mitenkään muuten All Outin jälkeen kuin ainoastaan se, että treenit vaihtuu vain kahden viikon välein :D

Toukokuun lopussa mulla oli lepoviikko ja pidin sen ihan täysin huilina. Kävin viikon aikana pari kertaa kävelylenkillä, en sen kummempaa. Heti seuraavalla viikolla sairastuin ja olin kipeänä koko viikon ennen kuin pääsin taas ryskämään salille. Onneksi tauti pysyi lyhyenä ja pieni räkäisyys kaikkosi salireenien ohessa. Maanantaina 26.6 klo 10 mulla onkin koutsin kanssa kuntocheck ja se jännittää aivan törkeästi! Mun agendana viimeset pari kuukautta ovat olleet olkapäät, joita oon rakkaudella treenannu pari kertaa viikossa ja nyt sitten menen näyttämään työn tulokset. Tiedän, että kehitystä on tullut itse asiassa todella paljon mutta toivottavasti koutsikin sen näkee.

Ruokavalioon tehtiin aika isokin muutos melkein kaksi viikkoa sitten ja tässä välissä on kyllä koettu kaikki ylä-ja alamäet :D Välillä mennään matalilla hiilareilla ja sitten tankataankin hiilaria enemmän koneeseen. Periaatteessa keskiarvo pysyy samana makrojen suhteen mutta kroppa saa vähän pientä säikytystä kun ruokamäärät vaihtelee laidasta laitaan. Toistaiseksi kropassa ei ole mitään merkkejä etteikö vatsa toimisi tai olisi ilmennyt jotain epänormaalia. Lähinnä isoimmat kärsimykset ovat olleet pääkopassa, koska nälän määrä on välillä ollut ihan jäätävä! Viime aikoina ei ole kroppaa turvottanut eikä ole ilmennyt väsymystä mitä normaalisti ruokavalion muutokset mun kropalle aiheuttaa. Oikeastaan tää uus rytmitys sopii paremmin mun kropalle kuin vanha.


Entä juhannus? Se on ollut mulle vuosia "lupa kännätä"-juhla ja tänä vuonna se tulee olemaan ensimmäinen pitkään aikaan kun mun alkoholin nauttiminen jää unholaan ja grilliruuat jäävät syömättä. Pakko myöntää, että hieman se on outoa kun on tottunut tähän mennessä jokaisen juhlapyhän viettämään kännipäissään mutta toisaalta mua ei motivoi se seuraavan päivän karmea olo. Minua itseäni ei tämä haittaa, mutta tiedän ihmisiä keille juomattomuus on ongelma. Joskus on hauskaa juhlia mutta itse en henkilökohtaisesti jaksa enää sitä parin päivän ränniä ja sunnuntain darraa sekä sitä liskojen yötä mikä tulee sunnuntai-maanantai välisenä yönä. Tulee huono olo jo pelkästä ajatuksesta. Etenkin kun haluan maanantaina näyttää koutsille oikeasti sen parin kuukauden työn niin en halua olla missään dagen efter- fiilareissa kun keskustellaan taas kehonrakennuksesta ja treeneistä.

Aikaisemminkin olen kirjoittanut siitä, että olen minäkin kyllä juhlinut ja kännännyt tähän ikään mennessä. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. En pidä sitä mitenkään paheksuttavana tapana ja suomalaiseen kulttuuriin kuuluu vahvasti alkoholin käyttö. Eihän se hyvää tee ja haittavaikutuksiakin on, mutta myös auton alle voi jäädä kun lähtee koiran kanssa lenkille ja grillimakkarasta voi saada syövän. Mielestäni parhaat muistot olen oikeasti kerännyt niistä kymmenistä illanistujaisista kavereiden kanssa ja nykyisen avomiehenkin olen naarannut aikanaan baarista kun lähdettiin duunikaverin kanssa eräs ilta "yksille" pubiin. Tää juhannus siis menee rahkakipon ja vesitonkan kanssa illanistujaisissa vesiselvänä.Joka tapauksessa oikein ihanaa juhannusta kaikille! 

Post Comment
Lähetä kommentti