Social Media

Näitä et varmasti tiennyt musta!

6. elokuuta 2017

1. Olen oikealta ammatiltani kosmetologi, mutta en ole tehnyt kyseistä hommaa päivääkään enkä
tule ikinä tekemäänkään. Teen nykyään kahta työtä. Päätyöni on kodintekniikan parissa ja sivutyöni kaupan kassalla.

2. Ratsastin aikanaan yli 10-vuotta ja minulla on ollut oma hevonen(kuvassa oleva Mari <3). Kilpailin ahkerasti kouluratsastuksessa ja opiskelin myös ratsastuksenohjaajan tutkintoa.

3. The Sims 4 on paras peli ikinä!

4. Kahvi on mustaa kultaa...ilman (vähintään) kahta kupillista kahvia ei mun aamu lähde käyntiin.

5.  Vihasin aikaisemmin liikuntaa sekä terveellisesti syömistä :D Se tuntui jotenkin turhalta ja liian tarkalta. Mietin myös joskus miten joku voi elää jopa puoli vuotta ilman suklaata...


6. Mä en voi treenata jos mun treenivaatteiden värit riitelee keskenään :D esim. punainen toppi ja vihreät housut. Sattuu silmiin jo pelkkä ajatus. Mietin aina huolella mitä laitan päälle.

7. Rakastan meikkaamista, kosmetiikkaa ja kaikkea niihin liittyvää! Seuraan koko ajan mitä meikkirintamalla tapahtuu ja ostan kuumimmat tuotteet itselleni. Siltä myös näyttää mun meikkivarastokin...

8. Josta päästäänkin seuraavaan kohtaan, että aloitin meikkauksen opettelun vasta 18-vuotiaana Youtube-videoiden avulla.

9. Olen aika impulsiivinen rahan käytön suhteen. Jos haluan jotain, ostan sen. Pidän kyllä kuitenkin huolen ettei homma mene aivan överiksi talouden kustannuksella.

10. En osta ikinä feikkejä. Vaikka miten materialistiselta tää kuulostaakin! Jos haluan jonkun merkkituotteen niin ostan sen aina aitona.


11. Halusin pienenä ja vielä lukiossakin poliisiksi. Haaveet romuttui siinä kohtaa kun selvisi, että näköni on liian huono poliisin ammattia ajatellen. Hakisin poliisikouluun vielä tänäkin päivänä mikäli näkö olisi kunnossa.

12. Mä fanitan oikeasti Kardashianeja :D Sano muut mitä sano! Keeping Up With The Kardashians on mun lempparisarja! Rakastan myös heidän meikki-ja hiustyylejä yli kaiken ja usein kopioinkin etenkin heidän meikkejä ja otan niistä inspiraatiota.

13. Minua ei ole kiusattu koulussa. Mitä nyt pientä nimittelyä kakarana ja muutamat akkojen kissatappelut yläasteella mutta en ole ikinä ollut mikään koulukiusattu. Välillä se tuntuu hassulta kun muutenkin ihmisiä kiusataan todella paljon nykyään ja kiusattiin myös minunkin kouluaikana.

14. Haluan isona yrittäjäksi enkä halua olla loppuikääni jonkun palkkalistoilla.


15. Minulle on tehty yksi "kauneuskirurginen" toimenpide. Huuliani on täytetty hieman hyaluronihapolla. Päivääkään en kyseistä toimenpidettä ole katunut eikä sitä kukaan ulkopuolinen huomaisi jos en itse siitä kertoisi. (Joku kysyy kuitenkin joten kyllä, se sattui!)

16. Käytin värillisiä piilareita viisi vuotta sen takia, etten pitänyt oikeasta silmien väristäni. Kesän 2016 jälkeen en niitä ole enää ostanut ja totuttelin oman silmien väriin. Oikeastaan vaaleampi hiusten väri auttoi oman värin hyväksymisessä.

17. Disneyn lastenleffat on parasta mitä ihminen on ikinä tälle pallolle keksinyt! Katson myös paljon nuorille suunnattuja romanttisia teinileffoja -ja sarjoja. Siitäkin huolimatta, että olen kohta 26-vuotias.

18. Mua ärsyttää suunnattomasti välillä ihmisten saamattomuus. Etenkin se ettei olla valmiita näkemään asioiden eteen yhtään vaivaa mutta valittaa kyllä jaksetaan.

19. Kyllästyn jatkuvasti mun hiusten väriin ja vaihdan sitä tosi usein. En osaa ikinä päättää onko tummanruskea letti parempi kuin vaalea. Tällä hetkellä kyllä rakastan mun vaaleaa tukkaa! Mun kaverit tuntee tän tuskan kun jatkuvasti kärsin mun hiusten takia.


20. Olen maailman surkein hiusten laittaja. Olin kyllä ihan eri jonossa kuin siinä, missä niitä hiustenlaittotaitoja jaeltiin. Mun hiukset muistuttaa lähes aina pienen peikkolapsen tukkaa enkä osaa esim kihartaa niitä kunnolla...

21.  Mä oon joskus vetäny "dieetin" missä koko päivä vedettiin salaatilla ja rahkalla. Sit kun ilta tuli - oli ok vetää suklaata ja täydentää energiavaje sillä. Eikä tää ole edes vitsi(Vaikka miten haluaisin sen olevan ja naurettaisiin tälle yhdessä). Kuvittelin ettei se ylimääräinen 500-1000kcal haittaa mitään...

22. Muutin Tampereelle yksin neljä vuotta sitten. Täällä ei esimerkiksi asu yhtäkään mun sukulaista vaan kaikki asuvat Pohjois-Savon ja Oulun alueella. Joskus se on aika masentavaa kun välimatkaa on satoja kilometrejä.

23. En ole oikeastaan ikinä onnistunut telomaan itseäni pahasti (*kop kop*). 7-vuotiaana mursin värttinäluuni oikeasta kädestäni, mutta muuten olen säästynyt pahimmilta haavereilta. Siitäkin huolimatta, että aikanaan tuli hevosen selästäkin pudottua varmaan satoja kertoja.


2 kommenttia on "Näitä et varmasti tiennyt musta!"
  1. Tosi kiva postaus! Kiva, kun olit keksinyt näin paljon faktoja. Disneyn leffat on kyllä ihania *.*

    VastaaPoista