Social Media

Treenikuulumiset

13. elokuuta 2017
Kirjoittelinkin kesäkuussa, että kävin näyttämässä koutsille kuntoa ja tehtävänä on ollut selän rakentaminen leveämmäksi. Selkä on ollut mun ongelmakohta aika kauan. Johtuen myös selän isoista lihaksista, on niiden hermottaminenkin ollut kyllä aivan omissa sfääreissä. Eilen treenattiin Controlling-tapaamisessa Wolfilla missä olkapäät sai kyytiä ja kävi hyvin selväksi, että lapatuki vaatii erityistä huomiota. Helposti annan treenin mennä väärällä lihakselle kun tuki häviää lavoista. Kiinnitin myös selkätreenissä huomiota tähän ja heti tuntui selkälihaksissakin paljon paremmin(tai sitten se johtui eilisestä rääkistä takaolkapäille :D).  Alla olevista kuvista ylimmäinen on otettu 28.6.2017 ja alempi on 7.8.2017. Jotakin pientä sinne on tarttunut ja töitä vielä riittää, mutta hyvä uutinen on ainakin että oon oppinut treenaamaan selkää kunnolla.
Yläkroppaan tuntuu edelleen tarttuvan helposti kaikki treeni eikä sen suhteen ole ollut ongelmia. Ainut ongelma on alituinen jalkatreenien vihaaminen. Niitä en opi kyllä rakastamaan, vaikka rakensin aika pitkään hermotuksenkin kuntoon takareidelle ja pakaralle. Viime kesänä treenasin aika paljon jalkoja, mikä voi olla osasyy sille etten niiden treenaamista fanita enää.  Hammasta purren tulee tottakai tehtyä tarkasti jokainen jalkatreeni mikä mulla ohjelmassa on. Tajusin myös, että tämä Controlling-jakso on mennyt aivan hurjaa vauhtia. Nyt alkaa viikko 13, joten tästä on enää kuukausi kun uusi All Out 5 alkaa! Mihin tämä aika meni?! Just oli maaliskuu ja ensimmäinen All Out alkoi Bikini Challengen jälkeen. Oikealla tiellä kyllä ollaan ja treenimotivaatio ei ole kokenut mitään isoja kolauksia. Oikeastaan nautin tästä, että treeni kulkee ja tuloksia tulee. Kesän aikana nyt oli kaikenlaisia kissanristiäisiä ja joistakin jättäydyin kokonaan pois ihan keskittyäkseni treeniin ja pysyäkseni ruokavaliossa.  Laskin just äsken, että tuhosin koko kesän aikana tasan kolme suklaalevyä, joista viimeisimmän ihan hiljattain ja ihan vain siksi koska mä voin. Niihin ei mun elämä ole kaatunut eikä tule kaatumaankaan 8) 

Yksi asia mikä on pari päivää ollut mielessä on ihmisten negatiivinen asenne. Myös koutsi puhui eilen meidän treeniryhmälle ihmisten negatiivisuudesta sekä negatiivisesta suhtautumisesta asioihin ja oli oikeassa, että nykymaailmassa on liian helppoa huudella sininen lenkki suussa sohvalta somessa ihmisille törkeyksiä. Viimeisin oli isompi paskamyrsky Fitfarmin sivuilla erään treenaajan muutoskuvissa ja kyllä hävetti itseänikin aikuisten ihmisten puolesta. Miten nykyään on ok haukkua ihmisiä rumaksi somessa, mutta naamatusten asiaa hyssytellään? Väitän, että tällä hetkellä pahimmat örvelöt ja peikot netissä ovat lähes poikkeuksetta aikuisia ihmisiä. Teinien ja lasten pelleilyn nyt vielä ymmärtäisin mut aikuiset... Kun olin itse nuori teini-ikäinen, silloin painotettiin ettei nettiin kirjoiteta mitä sattuu vaan aina harkiten, koska ne jäävät sinne ikuisiksi ajoiksi sekä myös kuvat ladataan samaa ideologiaa noudattaen.


 Muutoskuvissa olen nähnyt meidän All Out-porukan kuvia ja ihmiset ei ymmärrä miten helvetin ison työn se kehon treenaaminen vaatii. Ne kaikki pikadieetit, rasvanpoltot, pussikeittokuurit ja kahen viikon salikuurit on ihan naurettavia juttuja tämän homman rinnalla. Se, että pystyn itse syömään sen suklaalevyn kun haluan vaatii sen, että mulla on runko minkä mukaan menen 100% mun ajasta. Sitten sinne voi tulla joku poikkeama silloin tällöin, mikä on normaalia. Se joka päiväinen herkkujen mättäminen taas on normaalista kaukana, koska jokainen tietää mitä ne keholle tekevät pitkässä juoksussa. Jostain kumman syystä treenaaminen ja sitä tukevasti syöminen on ihmisille jäätävä ongelma. Miksi treenattua ihmistä on ok haukkua rumaksi, yököttäväksi tai steroidihirviöksi mutta lihavaa ihmistä ei saa haukkua ällöttäväksi, läskiksi tai rumaksi? Se joka tietää tähän vastauksen niin kertokaa myös minulle. Mielestäni ketään ei saa haukkua eikä kukaan ole siihen mitenkään etuoikeutettu. Joku kerta kirjoitan oman postauksen tästä asiasta, joten jätetään tämä nyt tällä kertaa tähän. 

Joka tapauksessa odotan kovasti valmentajan tapaamista viikon päästä! Jotenkin on tosi kiva mennä näyttämään kuntoa, koska tiedän tuloksia tulleen ja huomaan sen itsekin. Yhtään treeniä en ole kesän aikana skipannut vaan joka helkkarin treenin olen painanut salilla ja nyt painan entistä enemmän kaasua. Aloitin juuri kaksi viikkoa sitten toisessa työpaikassa ja teen nyt kahta työtä päällekkäin. Arki siis koostuu käytännössä vain töistä, salista ja himassa olemisesta. Ei tarvitse ihmetellä mitä mä arkisin teen tai jos mua ei välttämättä huvita lähteä mihinkään viikonloppuna. Myös isoin muutos tulee tapahtumaan salin suhteen, sillä irtisanoin nykyisen salisopimukseni GoGo:lla ja siirryn toiselle salille. Fitness24Seven kiinnostaa aukioloaikojen puolesta ja se mahdollistaa treenien tekemisen milloin vain. Nykyinen rajaa treenimahdollisuksia vain liikaa. Pitää nyt vielä katsoa jäänkö sinne vai mitä tapahtuu. Muutoksia siis tulossa ja viikon päästä ruokavaliot ja treeniohjelmat saa kyytiä!!

2 kommenttia on "Treenikuulumiset"