Social Media

Dieetin alkufiilikset!

22. huhtikuuta 2018
Nyt se on vihdoin startannut! Dieetti on hyvässä vauhdissa tällä hetkellä sekä ruokavalio on treeniohjeita myöten tullut erittäin tutuksi. Ennen dieetin alkua odotin kuin kuuta nousevaa päivää, jolloin dieetti alkaa. Onhan tää jotain uutta ja jännää! Nyt meinaan tehdään lavakuntoa syksyksi!! Joku voi pitää hulluna, mutta myös toisaalta nautin myös hieman "vapaammasta" ruokavaliosta viimeisen parin viikon aikana. Kun preppasin sunnuntai-iltana safkoja seuraavaa viikkoa varten, mietin kyllä etten ihan niin tunnollisesti ole kyllä kyseistä hommaa tehnyt pitkään aikaan. Preppasin toki ruuat samalla lailla ennen dieettiä ettei se nyt varsinaisesti mitään uutta ole. Aikaisemmin kun preppasin ei joku 2-5g heitto nyt ollut niin justiinsa. Dieetin vedän niin sata lasissa, etten voi lavan takana jossitella yhtään mitään vaan kaikki mahdollinen on sitten tehty.


Ekan parin päivän aikana lähti kyllä pari kiloa nesteitä kropasta. Tämä tuli huomattua aamupainossa ja sen takia otinkin mielenkiinnosta painon ekana aamuna ja kolmantena aamuna. Muutenkin pöhötys on laskenut kropasta ihan jäätävästi. Oikeastaan on parempi olla kun ei ole koko ajan maha yhtä pullea kuin muutaman suklaalevyn, pitsan ja pullan jälkeen (Ai nam!!). Treenit ja ruokavalio ovat vaikuttaneet myös positiivisesti mun yöuniin. Nyt nukunkin yöt kuin tukki ja herään aamulla helposti. Aikaisemmin mun tapa oli selkeästi se, että vähintään neljän torkun ja puhelimen seinään heittämisen jälkeen nousin vasta ylös - nyt viimeisen parin päivän aikana olen herännyt heti ekaan hälytykseen ja noussut ylös.

Aamuaerobiset ovat tulleet myös kuviohin ja olen myös tehnyt aerobisia punttitreenien jälkeen. Nämä tuli itselleni isona muutoksena vanhaan, koska edelliset aerobiset olen tehnyt yli vuosi sitten. Olen tyytyväisenä lasketellut neljää - viittä punttia viikkoon viimeisen vuoden ja jättänyt lenkkipolkujen kuluttamisen muille siitä nauttiville. Nyt alkaa olla jo tuttu näky aamuisin kun ennen aamutoimia lähden koiran kanssa köpöttelylenkille. Onneksi dieetti etenee kohti kesää ja aamuaerobiset kesäaamuina ovat varmasti aivan mahtavia!!


Treenitehot on ainoa asia missä huomasin pienen negatiivisen vaikutuksen. Tietenkin tähän voi myös vaikuttaa viime viikon lepoviikko, mutta myös iso pudotus hiilarimäärissä on kyllä tehnyt tehtävänsä. Kyllä kieltämättä ymmärrän nyt myös pohdinnat siitä, että kisadieetti vaatii oikeasti päätä. Periaatteessa mua ei haittaa millään tavalla, että ruokavalio on tiukka ja treenimäärä on korkeampi kuin ennen. Tää on kuitenkin täysin mun oma valinta sekä tää on aivan uutta mulle. Aikaisemmin mun dieetit ei ole kestäneet hirveän kauan enkä varsinaisesti ole tarvinnut mitään välidieettiä missään kohtaa vaan valmentajat ovat laittaneet mut suoraan plussakaloreille.

Viikonlopun ajan olen nyt lepäillyt ja ladannut akkuja tulevaa työ-ja treeniviikkoa varten. Nyt alkaa kroppa olla aika palautunut tän viikon menoista ja kärsii huomenna vääntäytyä salille hakkaamaan selkää entistä leveämmäksi!!


Ei muuta kuin tehokasta treeniviikkoa kaikille!
Post Comment
Lähetä kommentti