Social Media

Disturb Fitness Classic 2018

25. huhtikuuta 2018
Jaha! Kevään kisat tuli ja meni. Lauantaipäivän koittaessa jännittelin itsekin kotona, miten meidän tiimin kisaajat pärjää. Lavalla oli myös menossa mukana ensimmäistä kertaa ikinä Team Bull's All Out, johon itsekin kuulun! Oli ihan mahtia kun kerrankin oli tuttua porukkaa kilpailemassa ketä on ollut mukana kimppatreeneissä ja ovat muutenkin samassa valmennuksessa! Olin koko päivän itse töissä eli fyysisesti en päässyt kisoja katsomaan paikan päälle, mutta aina tauoilla tsekkasin tilannetta NFE:n Facebook-sivuilta sekä somesta. Mulla oli myös muutama ennakkosuosikki bodyfitneksestä sekä uudesta wellness-sarjasta, joka kisattiin myös ensimmäistä kertaa Suomessa! Käyn tässä postauksessa läpi omat ennakkosuosikkini ennen kisaa.

WELLNESS FITNESS -164cm


(c)NordicFitnessExpo

Mun ehdoton suosikki oli Jessica Silfvernagel (39), jota olen seurannut talvesta lähtien somessa kun hän valmistautui tähän kisaan. Pakko myöntää, että hänen lookki on mielestäni aivan upea ja bikinit oli silkkaa rakkautta! Muutenkin tässä sarjassa oli kyllä upeaa tyttöä kyllä lavalla! Tää sarja oli kyllä tosi mielenkiintoinen ja odotan innolla miten tämä lähtee Suomessa rullaamaan.

Tää olikin ainut sarja, mitä seurasin varsinaisesti Bodyfitneksen lisäksi ja sit mennäänkin mun lajiin missä mulla oli kaksi ehdotonta ennakkosuosikkia!

BODYFITNESS -168cm


Tässä sarjassa (vasemmalta kolmas) Riina Kivikoski oli mun ennakkosuosikki kun näin hänet Masters 35 +163- listoilla. Olin ihan sata varma, että jos hän ei ole kuuden parhaan joukossa niin on ihme! Ja kas kummaa! Mimmi olikin omassa sarjassaan  SM II ja sitä kautta hän eteni yleisen sarjan alle 168cm settiin ja sieltä napsahti toinen hopea! Mielestäni hän on aina yhtä upea lavalla ja odotinkin jotain tämän tapaista suoritusta! Muutenkin bodyssä oli kyllä komeaa ja rapsakkaa kuntoa nyt kärkikuusikossa! Kuva on yleisen sarjan alle 168cm kärkikuusikosta!

BODYFITNESS +168cm

Voi Henriikka Kemppinen(kolmas oikealta) minkä teit! Jo viime vuonna kun hän nousi ensimmäistä kertaa lavalle, olin ihan sata varma ettei kunto jätä ketään kylmäksi. Hänellehän napsahti SM-kulta junnuista ja EM-edustuspaikka myös yleisestä sarjasta. Nyt hän sitten palasi kovemmalla kondiksella ja taas kultanen pytty kotiin vietäväksi! Pakko myöntää, että hänen olkapäät ja selkä on vähän kadehtimisen arvoiset. Katsoin jo IG-kuvista et huhheijaa..tää vie ihan 100-0 oman sarjansa ja miten kävi!! EM-kisailuihin tie vie! 

Meidän tiimin kilpailijoita oli junnuissa ja Masters-sarjoissa sekä myös Bikinissä että Men's Physiquessa. Mitaleita tippui myös meidän tiimille reippaasti ja olenkin ylpeä jokaisesta meidän tiimiläisestä! All Outin tiimi oli upeasti edustettuna ensimmäistä kertaa ikinä ja tästä on hyvä jatkaa tän tiimin kehitystarinaa eteenpäin. Oma kisakuume kasvoi kasvamistaan kun kisakuvia pääsi katselemaan, lukemaan fiiliksiä meidän tiimiläisiltä sekä seurasin kisojen etenemistä somen välityksellä. Syksyllä pääsen itsekin kiinni oikeaan kisafiilikseen!! 


Mahtavaa viikonlopun odotusta kaikille! 
Post Comment
Lähetä kommentti