Social Media

Kisadieetille mars!

2. huhtikuuta 2018
Hurlum hei ja "aurinkoista" kevätpäivää kaikille! (Kaikki on varmaan nähny noi räntäkelit pihalla...) Mä tosissaan ootan jo innolla tulevaa kilpailudieettiä ja sen on tarkoitus alkaa maanantaina 16.4. Jotenkin hassua, että DIEETTIÄ odottaa kuin kuuta nousevaa. Tähän ehkä vaikuttaa se, että nyt lähetään oikeasti kanssa näyttämään syksyllä mihin se kunto sitten riittää ja lähdetään kuorimaan muutaman vuoden työn tulos kaiken fläsän alta. Kävin pari viikkoa sitten valmentajan toimistossa näyttämässä kondista ja virallinen lähtökunto katsotaan taas viikon päästä kun menen hakemaan dieettiohjeet, ruokavalion ja muut sellaiset oheishärpäkkeet. Tää on jotenki niin uskomatonta!!


All Out 6 on jo hyvässä vauhdissa ja ehdinkin muiden mukana vielä mennä noin viikon kunnes olen taas lepoviikolla ja aloitan kisavalmistelut. Olenkin miettinyt miten tää hype mulla on oikeasti jotain dieettiä kohtaan näin iso kun tiedän, että varmasti tulee hetkiä kun käyn pään sisäistä taistelua ja painetta tulee ulkopuoleltakin dieetin aikana. Dieetti on varmasti niin iso henkinen koettelemus, mutta kuten tähän asti - pidän sen kirkkaimman tähtäimen kovasti mielessä ja aion vetää dieetin läpi niin ettei se ole pois mun elämästä. Varmasti on asioita mistä pitää luopua ja jättää pois, mutta en aio sulkeutua omaan kuplaan täysin. Mun mukana tullaan varmasti näkemään määrä ruokakippoja ja vesipulloja sekä aikataulutan mun elämän ihan täysin. Mulle on vaan itselleni helpompi tehdä näin kun on myös työt, mitkä on hoidettava ja parisuhdettakin on ylläpidettävä. 

Monesti näistä kilpailudieeteistä huudellaan mediassa miten dieetit ovat epäonnistuneet, hormonitoiminta on sekaisin, polla on vedetty aivan kireäksi ja kisoistakin tuli jumbosija. Pitää ottaa huomioon, että jokainen ihminen on täysin yksilö sekä heidän treenitausta ja kehon toiminta on aivan täysin yksilöllistä. Siinä missä toisen ihmisen aineenvaihdunta ja keho kestää vetää kilpailudieettejä useammankin putkeen voi toinen olla ihan lopussa jo yhdestä dieetistä. En minäkään tiedä miten mun kroppa rupee päästää tästä mun talikerroksesta irti ja se nähdään ajan kanssa. Mun dieettiviikkoja kertyy yhteensä 25, johon on laskettu myös ns. "varaviikkoja" mikäli tulee takapakkia mm. sairastumisen tmv kannalta. Eikä myöskään tarvitse lähteä kiireellä kuromaan kuntoa kiinni. Luotan mun valmentajaan 100% ja hänen ammattitaitoonsa, että tästä ei voi muuta tulla kuin hyvä!! 


Kirjoitin tästä mun omaan henkilökohtaiseen Facebookkiin ja kerroin tän asian salilla mun miehelle, mutta aion treenata ja hoitaa dieetin niin lujaa maaliin, että kanssa kilpailijoita ketuttaa seistä mun vieressä ;) Vitsi vitsi, kaikki sitä lavakuntoa varten tekee ihan jäätävän duunin! Mullahan on sinne kilpailuviikonlopulle varattuna jo hotelli, rusketus, kampaus+meikki eli kun kesällä aletaan tekemään bikineitä ja kunto alkaa kuoriutua on koko paketti aika läjässä. Poseerauksia olen harjoitellut niin paljon, että osaisin vaikka silmät sidottuna tehdä kaikki vaadittavat poseeraukset, mutta aion hioa ne vieläkin timanttisemmaksi ajan kanssa. Koko talven harjoittelin lavakävelyä, että kirjaimellisesti kävelin pelkästään meidän salilla korkkareilla parhaimmillaan tunninkin putkeen. Kerroin snäpissä hiljattain, etten ole ratsastusurheilun lopettamisen jälkeen harrastanut mitään lajia näin intohimoisesti kuin nykyistä salitreenaamista ja olenkin iloinen, että työ kantaa hedelmää ja lähestyn mun tavoitteita hitaasti mutta varmasti.


MAHTIA KEVÄÄN ODOTUSTA KAIKILLE!


Post Comment
Lähetä kommentti