Social Media

Mikä on parasta just nyt?

18. toukokuuta 2018
Hellurei! Jälleen taas tietokoneen ääressä ja arkea olenkin pyöritellyt tässä ahkerasti. Aika menee siinä kun juoksee työpaikan, salin ja kodin väliä. Välissä ehtii nähdä myös sitä parempaa puoliskoa sekä karvaturria, joka asustelee kotona. Kaiken tän arjen harmauden keskellä on auttanut upeaakin upeampi keli ulkona ja suuresti harmittaakin kun tulee tehtyä sitä surullisen kuuluisaa "siistiä sisäduunia" kun mun työpaikalla ei ole edes ikkunoita! Karmeeta :D  Muutama juttu tässä on tullut mieleen, mitkä ovat viime aikoina olleet aika kovassa huudossa!

Aamulenkit aikaisin aamulla kun on vielä aivan hiljaista ja aurinko alkaa lämmittää.

Tää on siis ihan ultimaallinen lemppari, vaikka väsyttääkin lähteä aina ulos käppäilemään suoraan sängystä. Jotenkin on kiva kun tää kisaprokkis osui tähän kesäaikaan kun aamuisin ei tarvitse pakkautua kymmenen eri vaatekerroksen sisälle ja aamuaurinko paistaa. Nautin!

Ja tän aamusuorituksen jälkeinen fiilis kun saa AAMUPUUROA!

Offikaudella mä olin ihan rikki aamupuurojen kanssa kun en saanut niitä syötyä ikinä alle puoleen tuntiin. Nyt kun on tullut fiksattua sellainen maistuva kombo aamupuurosta - on se ehdottomasti mun lemppariruoka tällä hetkellä! Etenkin kun olen vetänyt samaa settiä jo viisi viikkoa eikä edes kyllästytä. (Voiskohan johtua kun marjoina on mansikoita, jotka on vähän makeita?? NAM!)
Se fiilis kun raskas treeni ja aerobinen on takana..

Se tunne kun koko kroppa on ihan rikki, mutta oot saanut sen treenin tehtyä kunnialla loppuun. Mitään ei ole hampaankolossa, että olisit luovuttanut kesken tai paukkuja olisi jäänyt. Paras fiilis ehdottomasti!

Kun dieetti puree.. 

Pakko tämä oli listata, vaikka miten ulkonäkökeskeiseltä kuulostaakin. Onhan se nyt kivaa kun monta vuotta tahkotut lihakset alkaa erottua ja näet sen duunin pikkuhiljaa, mitä olet painanut sinne kaiken rasvasolukon alle! Näin kesän kynnyksellä kelpaa kulkea myös topeissa sun muissa kun ei ole jäätävä sokeripöhö päällä.

Leuanveto

Kuningasliike yläkropalle, jonka palautin takaisin selkätreenien verryttelyihin. Kummasti saa koko ruoto osumaa ja pääsee käsiksi selkäfileisiin, joita yleensä kutittelen kyseisen liikkeen jälkeen. Muutenkin kyseistä liikettä kannattaa harrastaa, jos haluaa treenata koko yläkroppaa kokonaisvaltaisesti. Leuanvetolaitteella(mikäli sellainen salilta löytyy) on maailman helpoin harjoitella oikeaa tekniikkaa. Toki ajattelin pystyä vetämään leukoja myös meidän kotona leuanvetotangolla ilman apuvermeitä enemmän kuin neljä ;)Iho ei muistuta kuin et olisi edes ylittänyt teini-ikää..

En oo varmaan moneen vuoteen nähnyt mun lärvin ihoa näin hyvässä kunnossa mitä se on nyt :D Johtuisikohan kaiken ylimääräisen sokerin ja mätön poisjättämisestä? (Vaikka ne kyllä maistuisi siitäkin huolimatta!!) Rakas suklaa, me tapaamme vielä <3

Kun sulla ei ole aamuisin niin jäätävä kiire..

Kyllä, olen oppinut heräämään oikeasti aikaisin ja myös menen nukkumaan aikaisin. Kumma juttu kun niitä tunteja on vuorokaudessa myös enemmän tuhlattavaksi! Onhan se myös kiva hoidella ne aamutoimet rauhaksiin sekä aikaa jää myös muuhun löhöilyyn kahvikuppi kourassa.

Sanoinko jo, että se lämmin keli? 

Toppi ja shortsit päällä kun koira pyytää ulos? Onko helpompaa kun otat karvaturrin matkaan ja painelet vaan sinne pihalle ilman 10min mietintäsessiota, ettet palellu sinne lenkille. Liian kuuma keli ei ole mun mieleen vaan viihdyn parhaiten noin 20 asteen nurkilla. Siitä ylöspäin menevät lämmöt ei ole se mieluisin oleskelulämpö itselleni, mutta kyllähän se lämpö kelpaa ennemmin kuin saman verran pakkasta!!


LUE MYÖS: 
MAHTAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE! 

Post Comment
Lähetä kommentti