Social Media

Miten mun kisadieetti etenee?

20. toukokuuta 2018
Heissulivei! Nyt onkin hyvä pitää katsastusta miten kisaprokkis etenee. Päivittelen suhteellisen ahkerasti muita somekanavia, kuten instaa ja snäppiä, joten päivän polttavimmat jutut löytyy niistä. Muutenkin tässä on tapahtunut muutosta suuntaan kuin toiseenkin. Viimeisin tapahtui nyt viikon 5 loppupuolella, jolloin myin autoni pois. Ostin auton itselleni kolmisen vuotta sitten, koska työpaikkani sitä melkein vaatimalla vaati. Nykyään asun sen verran lähellä työpaikkaa sekä salia, että auto on ollut vain mukavuudenhalun takia. Nyt sitä ei enää ole ja vaihdan liikkumiseni taas tuttuun ja turvalliseen bussiin. Ehkä tämä tekee toistaiseksi ihan hyvää ja jääpähän enemmän rahaa muuhun kuin auton ylläpitoon!! (Kuten treenivaatteisiin maybe?)


Miten sitten muuten? Ruokavalio on suhteellisen tiukan tuntuinen ja luonnollisesti tiukemmaksihan se tulee menemään. Päivän paras ja odotetuin ateria on ehdottomasti aamupuuro...Siitä kun joutuu luopumaan jossain kohtaa niin voi veljet :D Hiilariateriat on muutenkin kuin yhtä juhlaa, sillä ne buustaavat energiaa tähän ruotoon aikalailla! Vedän aika paljon salaattia+kanaa ruuaksi ja yleensä treenin jälkeen vetäisen riisiä+jauhelihaa sekä kasvikset huiviin. Ruokavalio on onneksi helppo toteuttaa eikä sen preppaamiseen mene kauan.

Treeneissä energiavaje on kyllä näkynyt sekä tuntunut. Toisinaan tuntuu, että treenin läpi pitää taistella - toisinaan tuntuu, että isot raudat nousee hirveän helposti. Riippuu hieman päivästä sekä myös muusta aktiviteetista. Silti, jokainen mahdollinen treeni on tähän mennessä tehty ja jokainen safka ohjeen mukaan syöty. Mistään en ole lipsunut ja nyt alkaa viikko 6! Se ois niinkuin 19 weeks out! Mihin tää aika oikeasti menee??

Joka tapauksessa, eniten dieetin alussa pelkäsin sitä omaa lipsumista. Noudatin kyllä Jarin tekemää ruokavaliota myös dieetin alkuun asti, mutta jos meillä töissä oli munkkia tarjolla - minähän söin. Viikonloppuisin jos teki mieli herkutella, sitten sitä tuli myös syötyä herkkuja. En kokenut sitä mitenkään ongelmana, koska nämäkin olivat kaikki tietoisia valintoja herkkujen suhteen. Nyt etenkin kun olen ollut 1,5kk dieetillä enkä ole paljoa herkkuja saanut - on tämä eläminen hieman helpottunut. Toisaalta, välillä on hankalia hetkiä kun kroppa tuntuu oikein huutamalla huutavan sitä ruokaa, vaikka olisit just muutama minuutti sitten syönyt.


Siitäkin huolimatta, että ne paistopisteen pullat ja irtokarkkihyllyt välillä huutaa mun nimeä kaupassa. olen huomannut kropassa myös kiristymistä. Eniten rasvaa on palanut yläkropasta tähän mennessä. Painoa seurasin alussa kun nesteet lähti ja sen jälkeen en juuri ole vaa'alla jaksanutkaan käydä. Keskityn siihen, että lihasmassa säilyisi mahdollisimman hyvänä alla, ettei dieetti polta niitä rakkaudella rakennettuja lihaksia. Jotenkin on innostunut fiilis tulevasta ja odotan innolla sitä hetkeä kun saa vetää ne kisabiksut niskaan ja lähteä lavalle näyttää koko pakettia. Toisaalta, nyt on vielä hyvää aika unohtaa se itse kisa ja keskittyä tekemiseen. Tää matka on kuitenkin sellainen asia, mikä on vedettävä kunnialla loppuun ettei tarvitse jossitella syksyllä.

Olen ehtinyt pohtia myös aikaa kisojen jälkeen. Myös sitä, että kisaanko tulevaisuudessa vielä ja mikä mun tavoite tulisi olemaan. Kisaaminen kiinnostaa ehdottomasti, toisaalta tässä ei ole sitä ensimmäistäkään kisaa vielä skabailtu, joten tulevaisuuden suunnitelmia on mahdoton tietää. Palo on kova kyllä tähän lajiin ja tekeminen on tuntunut erittäin mieluisalta(vaikka nälkäkiukkua on ollut kyllä ilmassa välillä). Ei sitä turhaan sanota, että tämä laji vaatii paljon päätä...

Nyt raahaudun suihkun kautta sohvalle tekemään kuoleman ruokakipon kanssa, joten toivottelen kaikille:


OIKEIN MAHTIA VIIKON ALKUA! 

LUE MYÖS: PSST... muista Instagram: @tessaolsbo sekä Snapchat: tessavain


Post Comment
Lähetä kommentti