Social Media

ENSIMMÄINEN VIDEOBLOGI!?

3. kesäkuuta 2018


OMG! Tää on se asia, mitä oon pitänyt hetken aikaa sisälläni. Oon miettinyt, suunnitellut, maalannut mielessäni kaikki kauhuskenaariot sekä myös sen mitä kaikki tästä sanovat. Sitten tartuin pari päivää sitten kameraan ja sain videonkin editoitua läjään! Tää on itselleni ollut iso haave pitkän aikaa ja haluan niin toteuttaa itteeni tavalla, joka on mulle mieluisinta puuhaa! Rakastan itse katsoa Youtube-videoita ja haluan laajentaa blogiani myös videoihin. Jotenkin tää on niin jännää jakaa tää video kaikille!

Mulla on joskus vuosia sitten ollut videoblogi eli siksi tämä ei varsinaisesti ole ensimmäinen. Se ero vanhaan on vain se, että olen kasvanut ihmisenä sekä myös itsetunto on myös aivan eri sfääreissä kuin silloin reilu kakskymppisenä kun ensimmäistä videota tein ja julkaisin sen kaikelle kansalle. Aikanaan sain paljon hyvää palautetta videoistani sekä myös tietenkin negatiivista. Mä haluan tehdä sitä, mikä on oikeasti mulle mukavaa enkä vain piilotella asioita ihmisiltä. Siksi tän videoblogin aloitus on itselleni todella iso askel.

Mä jopa mietin, että olenko liian "vanha" aloittamaan videoblogia. Kun kävin tätä keskustelua itseni kanssa, annoin itselleni bitchslapin ja totesin et hitot, tee just sitä mitä sä haluat ja mikä muka on pahinta mitä voisi tapahtua? Mun puolesta meikäläisen tekeleitä saa katsoa niin perhe kuin kaveritkin ja en häpeile sitä, että käytän ja teen somea aktiivisesti. Tykkään somesta, joten miksi en olisi mukana vaikuttamassa ja tekemässä omaa sisältöä?Seuraatko videoblogeja enemmän kuin perinteisiä blogeja?KURKKAA MYÖS: 
*
*    
@tessavain

   
@tessaolsbo
Post Comment
Lähetä kommentti