Social Media

VLOG- TREENATAAN OLKAPÄITÄ JA UUSI KAMERA!?

10. kesäkuuta 2018

Videosta pääset seuraamaan mun viikonlopun kulkua sekä myös mun olkapäätreeniä! Ei muuta kuin pistä video pyörimään ja muista kertoa, mitä mieltä olit videosta! :)

Kuvasin koko videon Canon Powershot G7X Mark II - kameralla, johon kyllä olin laadun suhteen erittäin tyytyväinen. Lisäksi sitä on erittäin helppo kantaa mukana ettei varmasti kuvaaminen jää siitä kiinni ettei kameraa jaksa kantaa mukana. Laatu ei kyllä kuollut missään kohtaa päivää(vaikka automaattitarkennus meinasi tehdä temppuja välillä) ja ylöspäin kääntyvä näyttö on enemmänkin kuin plussa.

Aika paljon kyseisestä kamerasta oli kritiikkiä akun keston ja ulkoisen mikin suhteen. Näin perustallaajalle äänenlaatu oli kyllä riittävä (kattokaa vaikka vertailukohteena mun eka "MY DAY" - video missä kuvaan puhelimella). Akun kanssa ei myöskään kyllä ollut ongelmaa missään kohtaa. Tietenkin jos kuvaisi vielä enemmän kuin mitä tähän tarvittiin, akku varmasti alkaisi ilmoitella itsestään. Vara-akun ajattelin joka tapauksessa hommata jossain kohtaa.

Kaikinpuolin, jos olet miettinyt videobloggaamiseen sopivaa kameraa ja vaadit ehdottomasti pientä kokoa, hyvää 1080p laatua, kääntyvää näyttöä ja jopa ihan hyvää ääntä - voin antaa suositukseni tälle Canonin kameralle. Ei sillä versiolla turhaan suurinosa vloggaajista kuvaa :)


OLKAAPA HYVÄT! HYVÄÄ MAANANTAIPÄIVÄÄ KAIKILLE!


KURKKAA MYÖS: 
    
@tessavain


     
@tessaolsbo
Post Comment
Lähetä kommentti