Social Media

VLOG - MIKSI TREENAAN??

30. kesäkuuta 2018

Parsakaalia, riisiä, kuivaa kanaa ja törkeästi Pepsi Maxia. Kuulostaa mun arjelta, paitsi etten syö parsaa juuri ollenkaan :D Hah! Selasin viikolla Instagramin ihmeellistä maailmaa ja muutama tyyppi oli sinne tehnyt storyyn pidempää juttua siitä, miksi he yleensäkin treenaavat. Rupesin miettimään omia syitä sille, miksi panostan tähän elämäntapaan ja miksi jätän tiettyjä asioita pois mun elämästä.

En  ole täysin absolutisti enkä ole luopunut herkuista millään tavalla loppuelämäkseni, mutta ne ovat asioita, joita olen vähentänyt erittäin merkittävästi. Viime kerralla kun omistin krapulan bileillan jälkeen ja muistelin illan tapahtumia - päätin, että nyt riittää. Kuningas alkoholi toimii tietyissä tilanteissa, mutta se jatkuva pään täyteen vetäminen ei enää motivoi millään tavalla.

Mitä muuta olen mieltä treenaamisesta ja mitä syitä siihen mulla on? Pistä ihmeessä postaus pyörimään ja kerro myös mulle, miksi just sä tykkäät treenata, mikäli omaat jonkin harrastuksen ♥️


TSEKKAA MYÖS EDELLINEN POSTAUS:     
@tessavain


     
@tessaolsbo
Post Comment
Lähetä kommentti