Social Media

Dieettipäivitys #4 - 7 viikkoa SM-kisaan, biksut valmiina ja tankkaukset kuvioissa!

16. elokuuta 2018

Ou mai! Viikkoja SM-kisaan ei kyllä ole hirveästi kun kalenteri näyttää 7 viikkoa!! Mihinköhän tää aika on menny? Toisaalta olen hieman hämmentynyt kun takana on jo 18 viikkoa kisapreppiä ja loppuaika tulee todennäköisesti menemään aika vauhdilla, sitten tämä kisaprokkis onkin ohitse! Toisaalta mieli ja keho ovat sen verran ottaneet osumaa ja väsymys painaa sen verran, että offikauden otan avosylin kyllä vastaan kun se sitten koittaa.Bikinit on tällä viikolla suunniteltu loppuun kokonaisuudessaan ja ne ovat lopullisesti valmiit syyskuun puoliväliin mennessä. En oikeastaan malta odottaa niiden valmistumista!! Jännittää niin sikana! Kisatukka on myös tilattu ja tarvitsee käydä lähempänä kisoja kampaajalla vain fiksaamassa omaa väriä kirkkaammaksi ja tasaisemmaksi, ettei pidennyshius näy sitten lavalta takariviin asti 8) Kisalook on siis hyvässä jiirissä enkä oikeastaan muutoksia aio siihen tehdä. Nyt yritän selvitä kuukauden verran töistä sekä koulusta tämän projektin ohella ja viimeiset kaksi viikkoa ennen kisoja saankin touhuta rauhassa tämän kisahomman parissa!

Pari viikkoa ollaan menty jo hiilarittomalla ruokavaliolla ja kerran viikossa olen tehnyt hiilaritankkauksen. Se päivä on toisaalta niin odottamisen arvoinen, toisaalta se on aivan kauhea. Ensinnäkin se nälkä on aivan  järjetön tuona päivänä ja illalla pakki on todella jumissa kaikesta ruuasta, mitä tulee vedettyä sen päivän aikana. Mun kroppa on illalla niin tukossa, että kiroan aina tankkauspäivän päätteeksi etten syö mitään enää ikinä. Hiilari kyllä imahtaa kroppaan aika tahdilla eikä se usein enää viimeistään toisena päivänä tankkauksesta enää näy. Kunto mulla on parhaimmillaan noin neljä päivää tankkauksesta. Toisaalta näin kaksi päivää tankkauksen jälkeen hiilari todellakin maistuisi ja näläntunne kyllä palaa näihin matalakalorisiin päiviinkin. Kaikinpuolin tällä ruokavaliolla pärjää kyllä eikä nälkäkuolema yllätä. Syön esimerkiksi päivässä melkein kilon verran kasviksia, joten ne täyttää mahaa aika mukavasti!

Valmentaja on antanut vihreää valoa ja etenkin viime kerralla kunto näytti pirun hyvältä ettei ruokaa otettu pois. Tämä oli eka kerta koko dieetin aikana kun ei fiksattu mitään, vaan jatketaan pari viikkoa taas samoilla ohjeilla. Onneksi on ammattitaitoinen koutsi, joka osaa ja tietää miten se kroppa viritetään kisakuntoon ja mulla ei sen suhteen ole isoa stressiä. Itse kun on vielä kokematon niin on hyvä, että ympärillä oleva tiimi on ammattitaitoista porukkaa.


Kaikinpuolin odotan kovasti kisapäivää, koska tiedän silloin tehneeni kaiken mitä ikinä pystyn tätä kisaa varten ja sitten annetaan tuomarien päättää mihin se oikein riittää. Ei oikein auta verrata itteensä toisiin, koska ikinä ei tiedä mitä sieltä tulee. Arvostelulajien varjopuoli on just tää, ettei mitään pysty sanomaan etupeltoon vaan se hetki siinä tuomarien nenän eessä ratkaisee mitä he näkevät. Toisaalta se antaa myös hyvin keskittymistä tekemiseen ja ei pysty stressaamaan muuta kuin sitä, ettei itse ole täysin nesteinen lavalla x)

Tää kisaprokkis on antanut kyllä mulle paljon ja eniten olen oppinut itsestäni, että jos mä jotain haluan niin mä pystyn sen saavuttamaan kun annan sille ihan kaiken musta. Jos tekee vain vasemmalla kädellä huitoen, ei hommasta tule yhtään mitään. Lisäksi olen tutustunut niin moneen uuteen ihmiseen, jotka ovat tsempanneet ja olleet matkalla mukana, ettei voi olla kuin kiitollinen, että kuuluu maan parhaaseen tiimiin kuin Team Bull's All Out!! Hommat jatkuu ja mä jään odottelemaan seuraavaa tankkauspäivää!!


HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE!


KURKKAA MYÖS EDELLINEN POSTAUS:     
@tessavain


     
@tessaolsbo

PSST...pävitän IG Storya ahkerasti päivittäin, joten ajantasalla pysyt seuraamalla mua IG:ssä!!


Post Comment
Lähetä kommentti