Social Media

IONITHERMIE - KAUNEUSHOITO, JOKA OIKEASTI TOIMII! *ALEKOODI*

24. elokuuta 2018
*Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä EmMi Cosmetics Oy:n kanssa* 

Aloitetaan vaikka siitä, että jos sun perusoletus vartaloa muokkaavien kauneushoitojen suhteen on negatiivinen - voin luvata, että kyllä se oli minullakin pitkään samanlainen. Siitäkin huolimatta, että olen koulutukseltani kosmetologi, olen itsekin hoitoja tehnyt ja tiedän todellakin, ettei yksikään pelkkä vartalorasva polta sun ihonalaista rasvaa tai poista nestettä. Ihan sama miten sitä ihoa läpsytellään ja kuunnellaan Lana Del Rayn biisejä hoitolassa. Itselleen hemmotteluna perinteiset vartalohoidot ovat kyllä arjen luksusta ja voisin melkein tappaa siitä, että pääsisin jossain kohtaa esim. kuumakivihierontaan! Onko sitten olemassa hoitoa, josta on iloa sekä perinteiselle suomalaiselle naiselle tai miehelle? Entäs urheilijalle? VOI KYLLÄ! NYT ON!


Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä uuden maahantuontifirman kanssa, joka tuo Suomeen Ionithermie -hoitoa. Mä tiedän, että tässä kohtaa tämä homma kuulostaa oudolta, mutta oletko kuullut hoidosta, jossa sun lihaksisto on töissä? Eiku sori, Ostos-TV:n sikspäkkivyöt ovat olleet markkinoilla jo useamman vuoden. Vanha kunnon Abtronic vai mikä se oli?! Tässä mennään silti ihan eri tasolle. Pääsin ihan konkreettisesti testaamaan kyseistä hoitoa ja näin urheilevana ihmisenä hoito oli kuin mulle tehty. Teen paljon aerobista ja mun punttitreenit on oikeasti raskaita. Jalat ovat kovimmalla rasituksella aerobisten määrän takia ja niiden palautumiskyky on välillä aika kortilla. Hieronnassa en ehdi rampata joka viikko, koska myös leipä pitää tuoda pöytään, hoitaa treenit ja käydä koulussa. Hmmm...

Mikä tämä Ionithermie sitten on? Availin tätä jo Instagramissa viikko sitten ja siellä onkin kohokohdissa "Collab" - osio, jossa puhun lyhyesti tästä hoidosta. Hoito on peräisin Ranskasta ja se on nyt rantautunut Suomeen. Jenkeissä se on kovassa huudossa Fitness-urheilijoiden kehonhuollossa ja viimeistelyissä ennen karkeloita.  Hoidon ideana on päästä vaikuttamaan lihaksia stimuloivien elektrodien avulla kehon aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen, maitohappojen ja kuona-aineiden poistoon lihaksista (urheilijoille törkeen kätevä!), nesteen poistoon kehosta Fitness-urheilijoiden viimeistelyissä sekä sillä päästään käsiksi myös jopa näkyvään selluliittiin sekä perinteiseen selluliitin hoitoon. Se, että tällä päästään käsiksi lihaksiin, ei poissulje oikean ruokavalion, levon ja liikunnan merkitystä. Laite ei taio sulle pyöreää ja kiinteää pakaraa, mikäli syömistottumukset ei ole priimaa tai muu treeni sitä tukevaa. Tämä toimii myös loistavana edesauttajana myös painonpudotuksissa, että nahka pysyy mukana eikä jää roikkumaan rasvanpolton jäljiltä.

Alla olevassa videossa maahantuoja Sonja kertoo hoidosta tarkemmin. Häneltä löytyy myös mm. sairaanhoitajan sekä kosmetologin koulutus, sekä hänellä on taustaa kauneushoitolan pyörittämisestä. Kyse on siis erittäin rautaisesta kauneusalan ammattilaisesta!


Itse hoito ei ole millään tasolla kivulias tai raskas. Savinaamion alla makaaminen oli hieman kostean tuntuista aluksi, mutta loppupeleissä homma oli erittäin hauskan tuntuista koska kehon lihakset supistelivat itsekseen kun itse makasin vain paikallani. Hoitoalue on kylkiluiden alapuolelta noin polven yläpuolelle. Tällä päästään siis vaikuttamaan nimenomaan naisten ongelma-alueisiin, jotka yleensä ovat alavartalossa(myös itselläni).

Mitä hoito teki? Lähtökohta oli, että hoidolla huuhdeltiin maitohapot pois lihaksistosta edellispäivän jalkatreenin jäljiltä sekä sillä myös poistettiin nestettä edellispäivän hiilihydraattitankkauksen jäljiltä. Ennen hoidon aloittamista otettiin aloitusmitat, jolloin saimme verrattua yhden hoidon tuloksia välittömästi. Heti kättelyssä Sonja käsitteli hoidettavaa aluetta keholle suunnatulla "kasvovedellä" ja voiteilla pohjalle ennen kuin menin hoitopedille makaamaan. Sen jälkeen mun päälle laitettiin savinaamio ja aseteltiin elektrodit halutuille kohdelihaksille. Mulle laitettiin pakaraan, alavatsaan sekä etureisiin. Hoidon tehoa nosteltiin pikkuhiljaa ja lihakset supistelivat hoidon aikana. Parhaimmillaan pakarat tekivät sen verran isompaa supistusta, että hyppäsin hoitopedistä hieman ilmaan :D

Hoidon jälkeen otettiin taas mitat. Joka paikasta oli tippunut senttejä, eniten niitä oli tippunut suoraan navan ympäriltä mitattuna -3cm. Jaloista oli lähtenyt noin -1cm per jalka. Seuraavana aamuna hoidosta aamukuntoni oli kuivin mahdollinen kuin mitä koko dieetin aikana. Ei mitään pöhötystä missään ja kroppa tuntui erittäin hyvältä. Huomasin palautumistehon myös seuraavassa jalkatreenissä muutaman päivän kuluttua, sillä jalat olivat erittäin vastaanottavaiset uudelle rasitukselle eivätkä ne olleet perinteiset tönköt puupökkelöt mitä ne ovat olleet koko dieetin ajan. Seuraavana päivänä rasituksesta tehtynä hoito on optimaalinen kun jalat vielä ovat palautumisvaiheessa!! Koko hoito kesti n. tunnin verran alku-ja loppuvalmisteluineen.


Hommaahan jatkettiin kotihoitotuotesarjalla. Paketissa tulee mukana ampulleja, ihon kuorinta sekä ongelma-alueille suunniteltu voide sekä koko vartalon kosteusvoide. Sinisessä purkissa oleva vartalon ihon "kasvovesi" myydään erikseen ja se edesauttaa tuotteiden imeytymisessä. Kotihoitona kuorin ihon kaksi kertaa viikkoon, että pienet raskausarvet haalenisivat ajan myötä sekä käytän yhden ampullin päivässä ongelma-alueille (reidet, peppu ja alavatsa). Ampullin perään tulee Metasysteme voide, joka on suunniteltu juurikin ongelma-alueiden käsittelyyn kiinteyttävänä hoitona. Muun kosteusvoiteen levittelen muualle kehoon. Pakko sanoa näin viikon käytön jälkeen -  mun iho on paljon kiinteämmässä ja kosteammassa kunnossa! Olen toteuttanut kotihoitoa nyt aamuin illoin ja iho tuntuu sika hyvältä! Muutenkin mulla on kuiva iho ja  käsivarsissa sekä jaloissa oleva keratosis pilaris "ihottuma" tekee mun ihosta muutenkin epätasaisen ja röpelöisen näköisen. Näiden tuotteiden myötä sekin on rauhoittunut ja tasaantunut! Optimi tilanne siis ajatellen kisavärin levitystä muutaman viikon päästä!!


Mun on ihan pakko sanoa, että tämä on aivan ykkösjuttu, mikäli olet urheilija tai kilpailet kehonrakennuksessa tai Fitness-lajeissa. Tätä voidaan käyttää viimeistelyissä viimeistelyviikolla kun ajetaan nesteitä pois kropasta, että saadaan lihakset erottumaan paremmin. Itse ainakin aion hyödyntää tätä ennen SM-kisoja, että saan priiman kunnon lavalle! Suosittelen kuitenkin testihoidon tekemistä ennen viimeistelyjä, että näet miten kehosi reagoi tähän hoitoon. Hoidossa ei ole doping-aineeksi luokiteltavia tuotteita eli IFBB:n alla kilpailevat pystyvät tätä hoitoa käyttämään. Hoitoa tekee Tampereella EmMi Cosmetics Oy:n ihana Sonja EDGE Beautyssa Hallituskadulla ja sinne voi varailla aikoja <3


JA MULLA ON TEILLE MAHTAVIA UUTISIA! 

Sovimme ihanan Sonjan kanssa, että laitan jakoon alekoodin kyseiseen hoitoon! 

Mainitse aikaa varatessasi koodi: "TESSA18",  jolloin saat kyseisen hoidon hintaan 150e (norm. 200e). 

Koodi on voimassa 30.9.2018 asti. 

Ajan pääset varaamaan tästä ja valitse "vartalonhoito" - osio: 


EmMi Cosmetics Oy:n Facebook-sivut. Käy heittämässä tykkäys!UPEAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE <3 


KURKKAA MYÖS EDELLINEN POSTAUS:

"VLOG-REHELLISET DIEETTIKUULUMISET"
     

PSST...pävitän IG Storya ahkerasti päivittäin, joten ajantasalla pysyt seuraamalla mua IG:ssä!!


Post Comment
Lähetä kommentti