Social Media

UNELMIEN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

12. syyskuuta 2018
Tiedättekö sen tunteen kun olette pienessä päässänne vain haaveilleet hetkestä, jolloin sun jokin unelma on konkreettinen? En usko, että kukaan pystyy tässä kohtaa sanomaan ettei tiedä kyseistä fiilistä. Olen usein kertonut, että fitness-kisat on mun isoin unelma, mutta on myös muitakin, joista olen vain päässäni kaavaillut. Yksi niistä on tietty yhteistyökumppani.

Tätä postausta ei ole toteutettu kaupallisessa yhteistyössä kenenkään kanssa enkä ole hyötynyt tästä senttiäkään ja vaikka olisikin, tekisin sen täydestä sydämestäni. Reilu viikko sitten julkaisin Instagram-postauksen, jossa kerroin allekirjoittaneeni sopimuksen Better Bodies- brändin kanssa, jonka kanssa teenkin nykyään yhteistyötä. Kyseinen sopimus on ollut unelmana jo kauan! Olen aina tykännyt Betterin vaatteista ja olen vaivihkaa seurannut kyseisen brändin lähettiläitä ja tiimiläisiä ajatellen, että joku päivä minäkin olen tuossa tilanteessa. Se päivä koitti viime viikolla!


Kun sain kaksi viikkoa sitten sähköpostia jo ensimmäisen kerran asiasta, meinasi päästä itku. Luin englanninkielistä sähköpostia itku kurkussa työpaikan taukotilassa kun tajusin, mistä on kyse. Mulla oli yhteistyösopimus ison firman kanssa, josta olin vain haaveillut ja uneksinut. Joillekin isommille bloggaajille tämä asia olisi peace of cake tai ei tuntuisi miltään, mutta mun mielestä yhteistöitäkin pitää tehdä sellaisten firmojen kanssa, jonka aatteen ja tuotteiden takana sä voit seistä 100%. Tietenkin tämä on kaksipiippuinen juttu jos bloggaamisella elää, itse en saa tästä senttiäkään rahaa. Mun blogi on aika pieni, vaikka tällä liikennettä onkin paljon sekä mun Insta on kasvanut ihan jäätävästi viime aikoina(mistä olen kiitollinen, että ihmiset jaksaa seurata mun lätinöitä ja postauksia), joten tuntui tosi isolta saada tällainen mahdollisuus. Uskokaa tai älkää, useampi yhteistyökumppani on lyönyt mulle oven nenän edestä kiinni kun olen lähestynyt firmoja(mikä on ymmärrettävää mun seuraajamäärillä). Olen kiitollinen, että edes nykyiset kaksi yhteistyökumppania uskovat meikäläiseen ja meikäläisen potentiaaliin. Vastaavasti nämä kaksi yhteistyökumppania Better Bodies sekä EmMi Cosmetics Oy ovat firmoja, joiden takana voin seistä itse täysin.


Vanha sanonta: "Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu" pitää siis mielestäni paikkaansa ja ehkä kaikella, mitä olen tähän mennessä elämässäni tehnyt on tarkoitus. Välillä on kiivetty persus edellä puuhun, välillä on mennyt mahtavasti ja välillä on myös tultu lujaa alas. Nyt kun mun elämäni ensimmäinen loma alkaa, tuntuu kaikki huonotkin asiat vähäpätöisiltä. Mietin juuri hiljattain, että olen nyt 27-vuotias ja en ole ikinä ehtinyt pitää täyttä kesälomaa töistä. Nyt mulla on kerrankin siihen mahdollisuus! Tietenkin tässä on se, että kun jossain kohtaa työllistän itse itseni - palkallinen kesäloma on enää muisto. Nautin nyt tästä hetkestä kun se on vielä mahdollista.

Aina myös sanotaan ettei kannata unelmoida mistään eikä tehdä isoja asioita. Tämä on siis suomalainen ajattelutapa, mihin törmään todella usein. Jos menet pää pilvissä ja unelmoit isoja, sua pidetään hulluna. Jos taas hommaat esim. jonkin terveydenhoitoalan paperit, ison omakotitalon, menet naimisiin, saat kolme muksua ja farkkuvolvon niin kuulut yhteiskuntaan paremmin kuin hyvin. En sano, etteikö myös tämmöisistä saisi unelmoida ja kyllä itsekin unelmoin, että jokin päivä niitä lapsia olisi. Nykyinen elämäntilanne on sellainen, että nyt mennään täysiä pää pilvissä eikä meinata. Tietenkin on myös eri asia painaa pää pilvissä miettimättä järjellä, mutta järkeäkin voi pitää aina vähän takataskussa varmuuden vuoksi.


IHANAA VIIKONLOPUN ODOTUSTA <3 KURKKAA MYÖS EDELLINEN POSTAUS:
     

            PSST...pävitän IG Storya ahkerasti päivittäin, joten ajantasalla pysyt seuraamalla mua IG:ssä!!
Post Comment
Lähetä kommentti