Social Media

NORDIC FITNESS EXPO 2018 - MITEN SIJOITUIN & MITÄ KISOJEN JÄLKEEN?

10. lokakuuta 2018
Kisat on takana ja tätä kirjoittaessani on jo keskiviikkoaamu. Kisoista on siis kulunut melkein kolme päivää. Viimeiset pari vuorokautta olen hieman vetäytynyt somesta ja ollut todella rauhaksiin kotona. Kirjaimellisesti olen vain nostanut jalat kohti kattoa, selannut Netflixin antia ja SYÖNYT. Siis herran jumala, että ihan perus riisi-jauheliha-kurkku-setti on sitten hyvää!! 

Kisapäivänä olin todella pienessä ja todella kuivassa kunnossa eli siinä mielessä viimeistelyt meni kyllä nappiin! Kaikki se kuivattelu tuotti tulosta ja olinkin kisa-aamuna niin kuiva kuin ihminen pystyy vain olemaan. Mun iho jäi pystyyn kun sitä nosti ja se kertookin kehon nestehukasta. Eli kisapäivän kunto ei ole millään tasolla ylläpidettävä tila. Nyt kun tätä kirjoitan, olenkin saanut nestetasapainon takaisin kroppaan viikon kuivatuksen jäljiltä ja voin kertoa, että vatsalihakset ja pieni kunto on vain muisto. Vatsa pömpöttää ja säikeet ei näy lihaksista, mut väliäkö sillä?? Mutta voin myös kertoa fiiliksen olevan paljon pirteämpi ja iloisempi kun kroppa on saanut ruokaa ja nestettä kisojen jälkeen ihan reippaasti. Treeneihin ja kunnon palautteluihin jatkan maanantaina, tämä kisojen jälkeinen viikko menee kyllä syödessä ja levätessä. Tietenkin kisojen jälkeen herkkuja upposi reippaasti sekä ihan ruokaa tuli syötyä isoja määriä, mutta nyt loppuviikosta olen palannut pikkuhiljaa re-dietin ohjeiden pariin (Toki tässä vanhempien luona ollessa, en varmasti kieltäydy äidin tekemästä pitsasta ;)) 


"Miten sitten itse kisat meni?"


Kisapäivä oli kiireinen aamusta lähtien kun juoksin meikkaajan ja rusketuksen laittajan väliä sekä kerkesin huilata hotellilla n. tunnin verran ennen backstagelle siirtymistä. Itse lavan takana ehdin olla rauhaksiin varmaan 20min kunnes huoltajat alkoivat ohjata syömään, liimasivat bikinit, laittoivat öljyt ja käskivät alkaa pumpata, joten päivä oli todella hektinen enkä ehtinyt oikeasti edes ajatella mitään kunnes huomasinkin seisovani jonossa ja suuntana oli jo kilpailulava. Mikä oudointa, mua ei jännittänyt pätkääkään seistä siellä lavalla. MINÄ, joka olen menettänyt yöuneni jostain koulun esitelmistä ja sydän on meinannut hypätä tuolloin rinnasta ulos - en jännittänyt yhtään kun seisoin pienissä bikineissä yleisön edessä tv-kameroiden edessä :D OUTOA! 

Itse lavalla mä nautin joka pirun sekunnista. Mä sain voimaa joka kerta kun tukijoukot ja meidän valmennuksen jäsenet kannusti katsomossa, yleisö taputti ja huusi. Oli jotain niin upeaa ja en unohda sitä lavakokemusta koskaan. Lavalla pystyin keskittymään niin, että laitoin kaiken peliin mitä oli laitettavaa. Sarjassani alle 168cm oli 21 kilpailijaa, joten 6 tippui heti eliminaatiossa ennen varsinaista kisaa. Minä en kuulunut siihen pudonneiden joukkoon vaan jatkoin kisaa. 
Mun tavoite oli päästä 15 parhaan joukkoon ja sinne mä menin! Jatkoin kisaa ja pääsin varsinaisessa kisassa toiseen vertailuun, mikä oli ISO PLUSSA! Mä olin niin ilonen, että sijoituin edes noin korkealle! En todellakaan ollut vielä edes sellaisessa kunnossa, että olisin pystynyt haastamaan ketään mitalitaisteluun. Finaalipaikka ei auennut, mutta se ei haittaa. Mun aika ei oo vielä. Mä sain niin paljon voimaa ja luottoa omaan tekemiseen tästä kisasta, että en malta odottaa tulevaa off-kautta ja tulevia treenejä kun pääsen  kehittämään  mun fysiikkaa kunnolla! 

Mä oon saanu ihan sikana viestejä liittyen mun esiintymiseen ja mun kisalookkiin. Mun kisameikin ja hiukset loihti KL Beautyn mahtavat meikkaajat. Olin niin tyytyväinen mun meikkiin, että olisin voinut alkaa vain itkeä kun katsoin itseäni peilistä. Vielä lavan takanakin meinasin alkaa porata pelkästä ilosta :D (Tunteet pinnassa?) Mun bikinit on suunniteltu Biancanevellä ja ihana Elina loihti mulle just sellaset unelmabikinit, joita olin suunnitellut. Ne täydensi mun lookin ja korosti mun rakennetta täydellisesti. 

Kisarusketuksen mulle loihti Hanna Viitanen, joka käyttää Moroccantan - rusketusmerkkiä kisarusketuksissa. ISO SUOSITUS! Aivan törkeän kaunis ja hohtava rusketustulos, joka ei taita oranssiin ja kun kisaväri pestään pois - sulle jää vielä viikoksi rusketus käyttöön! Olen tälläkin hetkellä sen näköinen kuin olisin ollut viisi viikkoa Thaimaassa lomalla ottamassa aurinkoa :D Mun ihon kunnosta huolehti paniikkitilanteessa Tampereella sijaitseva Edge Beauty - kauneushoitola, joka jeesasi kosteutus - ja kuorintatuotteiden kanssa hädässä. Tuloksena sain mun kuivan ihon hohtavaksi ja rusketus näytti todella upealta. En oikeasti voi uskoa, että mun iho näyttää noin pirun hyvältä näissä kuvissakin sekä suorassa videokuvassa Yle Areenassa. KIITOS EDGE BEAUTY <3 

@Nordic Fitness Expon kuvat Tommi Mankki 

EmMi Cosmetics Oy:n Sonja on tukenut ja sponssannut mun kisamatkaa koko syksyn ja ollaan Ionithermiellä parannettu mun jalkojen kuntoa mahtavasti sekä saatiin pumpattua nesteet pois pari päivää ennen kisaa. Ionithermie toimii just tässä hommassa aivan loistavasti ja olen erittäin otettu tästä meidän yhteistyöstä! Pystyn seisomaan 100% tämän hoidon takana ja luottamaan hoitotuloksiin! Eli jos olet miettinyt ihon kiinteytystä, selluliitista eroon pääsemistä tai kaipaat nesteenpoistoa, ota yhteys Edge Beautyyn ja suoraan Sonjaan! Vahva suositus! <3

Lopullinen sijoitus SM-kisassa oli 10, johon olin todella tyytyväinen. MINÄ olin top 10:ssä!! Ihan törkeen siistiä! Kaikki se työ ja unelmointi on tuottanut tulosta ja tiedän, et tää on just mun laji. Ensi kerralla kun nousen lavalle, olen sellaisessa kunnossa, että aion haastaa jo mitalitaistelussa. Tiedän, että mun rakenne riittää tähän, mutta lihasmassa ja kireys ei tällä hetkellä riittänyt tuossa törkeen kovassa sarjassa pärjäämiseen. Mielestäni tämä on se kilpaurheilun syvin elementti. Se nälkä kasvaa niin kovaksi, että sä haluat vaan olla kovempi ja kovempi joka kerta kuin sä myisit tappiosta maasi ja heittäisit vetoremmit naulaan. 


@Tomi Rehell 2018 

Maanantaina palaan takaisin salille, vedän vetoremmit käteen ja alan rakentamaan fysiikkaa, joka on todella kova. Pidän valmentajan kanssa palaverin lähiakoina kisoihin liittyen ja käymme sen läpi. Mun matka jo pelkästään lavalle oli uskomaton ja en vieläkään usko todeksi, että minä...tyttö, joka suklaalevy kädessä haaveili tästä urheilulajista olisin kasvanut ihan oikeaksi treenaajaksi sekä kilpaurheilijaksi. Tämä oli vasta alkua mun uralla ja voin luvata, että nyt mennään lujaa jatkossa ;) Tämä on niin mun laji!!psst..pysy kuulolla, viimeistelyviikosta ja kisavklp:sta on tulossa Youtubeen videoita ;) MAHTAVAA VIIKONLOPPUA JUST SULLE <3 KURKKAA MYÖS EDELLINEN POSTAUS:


"MITÄ KISOJEN JÄLKEEN?"
     

PSST...pävitän IG Storya ahkerasti päivittäin, joten ajantasalla pysyt seuraamalla mua IG:ssä!!
1 kommentti on "NORDIC FITNESS EXPO 2018 - MITEN SIJOITUIN & MITÄ KISOJEN JÄLKEEN? "
  1. Todella hienoa! Onneksi olkoon! Hyvältä kyllä näytät ja varmasti menestystä tulee vaikka kuinka paljon. :)

    VastaaPoista