Social Media

POSTAUSSARJA OSA 1: MITEN MOTIVOIDUT TREENAAMAAN?! (VIDEO)

13. tammikuuta 2019
Nyt se on sitten virallisesti ulkona! Mietin jo pidemmän aikaa sarjaa, minkäläisen pidemmän prokkiksen toteuttaisin mun someen ja koska mun somet nyt luonnollisesti pyörii sattuneesta syystä treenaamisen, syömisen yms ympärillä - suunnittelin sarjan, josta olisi paljon hyötyä aloittelijalle, treenejä aloittavalle/suunnittelevalle ihmiselle, mutta varmasti laittaa kokeneempaakin miettimään asioita.

Sarja tulee koostumaan seuraavista osista:

Osa 1: Motivaatio
Osa 2: Ruokavinkit (julkaistaan perjantaina 18.1.2019)
Osa 3: Yksijakoinen saliohjelma (ilmoitetaan myöhemmin)
Osa 4: Treenivarusteet (ilmoitetaan myöhemmin)
Osa 5: Lepo ja kehonhuolto (ilmoitetaan myöhemmin)

Sarja toteutuu blogin ja videoblogin kanssa yhteisessä sävelessä ja osat, joista ei ole vielä julkaisuajankohtaa, ilmoitan mun somessa. Joten, jos et vielä seuraa mua Instagramissa, missä kaiken tämän tiedotuksen yleensä jaan, suosittelen pistämään seurantaan:"TÄSTÄ"

Ensimmäisessä osassa käsitellään suurinta asiaa, joka oikeastaan määrittää kaiken mitä sä teet eli motivaatiota. Usein kuulee kun aloitetaan jotakin projektia, että motivaatiota ei ole tai se loppuu jossain kohti aloitettua projektia kun tuleekin hieman lunta tupaan tai tuloksia ei näy. Miten näistä pääsee sitten ohi ja eteenpäin kohti asetettua tavoitetta.

Pistän omia vinkkejä jakoon, joita itse mm. käytän jos huomaan merkkejä, että arki potkii päähän ja treeneihin meneminen tökkii. Silloin on hyvä pohtia asiaa moneltakin eri kantilta ja myöskin keskustella itsensä kanssa. Sen pidemmittä puheitta, käy hakemassa miniporkkanat ja dipit kylkeen tai pistä taustalle pyörimään, nyt tulee tekstiä motivaatiosta!

ENJOY! 


KURKKAA MYÖS EDELLINEN POSTAUS:


"VUOSI 2018 JA TULEVAISUUDEN SUUNNITELMAT"
     PSST...pävitän IG Storya ahkerasti päivittäin, joten ajantasalla pysyt seuraamalla mua IG:ssä!!


Post Comment
Lähetä kommentti