Social Media

VUOSI 2018 JA TULEVAISUUDEN SUUNNITELMAT

3. tammikuuta 2019

MINUN VUOTENI 2018: 


...Aloitin vuoteni uudessa työnkuvassani osastovastaavana päätyöpaikassani

...Blogini ulkoasu muuttui nykyiseen olomuotoonsa heti tammikuussa 2018

...Ostin kilpailulisenssin fitness-kisoja varten heti tammikuun lopussa kun valmentajan kanssa päätettiin lähteä syksyn SM-kisoihin

...Aloitin helmikuun alussa työt salilla jossa treenaan edelleenkin

...Sain maaliskuussa ensimmäiset ylinopeussakot ikinä(enää en voi sanoa etten ole koskaan saanut :D) 

...Huhtikuussa aloitin ensimmäisen kilpailudieettini kohti syksyn kisoja 

...Lopetin työt salilla aikatauluongelmien vuoksi

 ...Myin autoni toukokuussa pois

...Kesäkuussa aloitin videoblogin ja latasin ensimmäisen videoni Youtubeen

...Elokuussa aloitin yhteistyön EmMi Cosmeticsin kanssa ...Syyskuussa minusta tuli Better Bodiesin Brand Ambassador 

...Sain ensimmäiset kisabikinit syyskuussa 

...Pidin ensimmäistä kertaa elämässäni 4 viikon kesäloman töistä ...Olin 10:s Bodyfitness:in SM-kisoissa

...ja koutsin kanssa selviteltyäni nämä kisat pakettiin, päätettiin jo vuoden 2019 kisoista, joihin lähdetään tähtäämään. 


...Olin sponsorini EmMi Cosmeticsin Sonjan kanssa kosmetologimessuilla Helsingissä marraskuussa

...Marraskuussa osallistuin myös meidän  Bull's All Out-valmennuksen pikkujoulujuhliin Torni-hotellissa! Oli aivan mahtava ilta, vaikka olot oli sen mukaiset seuraavana aamuna :D 

...Marraskuun puolivälissä rakas avomieheni kosi ja kihlauduimme <3

...joulukuussa 2018 päätin olla uusimatta yhteistyösopimusta Better Bodiesin kanssa
MITÄ SITTEN TÄSTÄ ETEENPÄIN JA VUOTEEN 2019?! 

Multa kysytään aika paljon miksen tee oikeastaan samaan tahtiin sisältöä kuin viimeiset puoli vuotta. Pidin melkein 2kk somehiljaisuuden, mutta syykin on selkeä. Olen tehnyt töitä kuin pieni eläin tasoittaakseni taloutta kisojen jälkeen sekä treenannut samaan aikaan. Joulukuu kun alkoi, musta tuntui, että asuin kirjaimellisesti työpaikalla. Usein iltaisin olin niin törkeän väsynyt, että painuin suoraan nukkumaan. Nyt kun taas on tammikuu, alkaa kaupan alalla pahin ruuhka sekä paine helpottaa ja se on meille myyjillekin leppoisampaa aikaa. Jouluruuhkissa työskentely isoissa ihmismassoissa on aika stressaavaa sekä sun täytyy pysyä skarppina koko ajan kun asiakkaat vaativat palvelua.

Joka tapauksessa vuosi 2018 on nyt kuopattu taakse ja uusi vuosi on nyt edessä. Toistaiseksi tätä kirjoittaessani olen kipeänä kotona. Olen ehtinyt miettiä asioita ja suunnitella tulevaa. Hieman harmittaa ettei pääse treenaamaan kun tämä pöpö iski, mutta toisaalta tämän jälkeen pääsen kyllä sinne salille ryskäämään ihan reippaasti. Aloitan keväällä seuraavan kisadieetin kohti syksyn kisoja ja ehdin hienosti vielä tehdä isonkin muutoksen mun fysiikkaan. Mun kroppa on sellainen, johon lihasmassa puree helposti kiinni, joten käytän sitä rumasti hyödykseni tässä hommassa :D Lyhyessäkin ajassa pystyn takomaan itseni aivan erinäköiseksi. Tätä iloa saatte sitten seurata koko tulevan vuoden!

Pahimman väsymyksen töistä ja treeneistä olen selättänyt ja olen tällä hetkellä intoa täynnä kun mietin tulevaa vuotta ja mitä mulla on edessä. Ostin uuden kalenterin jo marraskuun lopussa päästäkseni täyttämään sitä kaikella aivan mahtavalla! Aion keskittyä vain itseäni kiinnostaviin asioihin ja ehkä vähän enemmän panostaa tähän mun somehommaan ;)

Ihanaa on muistella, mitä viime vuosi toi tullessaan sekä niitä ihania ihmisiä, joita myös tapasin vuoden mittaan. Jälkikäteen mietittynä en antaisi hetkeäkään viime vuodesta pois, vaikka harmaita sekä synkkiä hetkiä oli ihan yhtä paljon kuin iloisiakin hetkiä. Lähden tavoittelemaan parasta mahdollista kuntoa seuraaviin kisoihin, joten varokaa...täältä mä tuun!!


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA VIELÄ KAIKILLE! KURKKAA MYÖS EDELLINEN POSTAUS:

"MITEN KEHO MUUTTUU FITNESS-KISOJEN JÄLKEEN?"
     PSST...pävitän IG Storya ahkerasti päivittäin, joten ajantasalla pysyt seuraamalla mua IG:ssä!!
Post Comment
Lähetä kommentti