Social Media

KASVOHOIDOSSA KB SPA - KAUNEUSHOITOLASSA

16. helmikuuta 2019


*Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä KB SPA:n kanssa* 

Annetaanko hetki kauneudenhoidolle? Kasvohoidot, kulmat, ripset, kynnet..ahhhh. Mun sisäinen kosmetologi herää aina kun puhutaan sitten lärvin hoitamisesta, meikkaamisesta tai ulkoiseen habitukseen liittyvästä. Tietenkin mun päähän ei ole hirveästi jäänyt enää tietotaitoa mun kosmetologikouluajoilta, siitäkin nimittäin alkaa olla useampi vuosi kun suljin koulun oven viimeisen kerran. Siksi olinkin ihan järjettömän mielissäni kun KB Spa:n Sarita otti minuun yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä heidän hoitolansa kanssa. 

KB Spa sijaitsee Tampereella aivan keskellä keskustaa. Oikeastaan kun selvität tiesi Tampereen ytimeen, olet muutaman hassun askeleen päässä tästä rauhoittumisen keskiöstä. Siitäkin huolimatta, että hoitola sijaitsee aivan ydinkeskustassa, ei itse hoitolassa kuulu liikenteen äänet ja rauhallinen taustamusiikki kuuluu hoitolassa. Itse kun astuin hoitolaan niin ensimmäinen reaktio oli vain: "WAU! TÄÄ ON NIIN HIENO!". Itse sytyn kirjaimellisesti vanhalle kunnon marmori-ja kultapainotteiselle sisutukselle, johon on sipaistu vielä eksoottisen näköisiä lamppuja ja lyhtyjä. Heti kun nappasin ulkovaatteet pois, mulla oli jo rauhallinen fiilis ihan ympäristön takia. KB Spa:n omistaja ja perustaja Sarita hääri hoitolassa ja otti meitsin iloisesti vastaan! 
Pääsin siis kasvohoitoon ja viimeisimmästä kerrasta onkin vierähtänyt usiampi vuosi. Hoidan ihoa kotona päivittäin ja etenkin treenit sekä meikkikerros varmasti rasittaa mun ihoa. Etenkin kun se on perinteisesti rasvainen, mutta myös pintakuiva :D Etenkin näin talvella! Tuntuu, että lärviä kiristää ihan jatkuvasti, vaikka yritän sitä hoitaa. Kerrytän myös helposti epäpuhtauksia mun T-alueelle ja mustapäiden olemassaolo on aivan arkipäivää. Sarita totesikin heti kättelyssä, että ihoni onkin sekoitus kahta eri ihotyyppiä eli perinteinen sekaiho. Kun tali jää kuivan pinnan alle – tulee helposti tukkeumia. Rasvaisuutta, mutta kuivuutta löytyy myös senkin edestä. Otettiinkin tavoitteeksi puhdistaa ihoa ja imeyttää sinne reippaasti mm. kosteutta, mutta mikä parasta vitamiineja! Sarita kertoi myös hoidon vaikuttavan talirauhasiin asti eli ei lähdetä hakemaan perinteistä ihohuokosten supistamista, vaan pyritään vaikuttamaan talirauhasen toimintaan, lopulta lopettaen talin liikatuotannon. Yleensä, kun tunnutaan tekevän päinvastoin ja halutaan vain supistaa ihohuokosia, jolloin tali ei pääse ulos – iho tukkeutuu. Kuulosti siis ihan suunnitelmalta!

Mun odotus tästä hoidosta oli perinteinen, koska olen itsekin kasvohoitoja joskus tehnyt. Odotin perinteistä ihomatojen kaivamista, yhtä pientä ampullia, vartti kasvonaamion kanssa yksin huoneessa ja sitten meitsi nakataan kassan kautta pihalle. Jee? Tämähän ei siis pitänyt missään nimessä paikkaansa, vaan käytännössä ihoa hoidettiin oikein olan takaa, vaikka itse hoito oli todella rentouttava näin arjen keskellä. Itse hoidossa luonnollisesti puhdistettiin mustapäät pois niin komedoraudalla kuin ultraäänellä. Ihoa hoidettiin myös valolla ja vietinkin hetken LED-valon kanssa aurinkolasit päässä, jonka tarkoituksena oli juurikin vaikuttaa niihin talirauhasiin ja tulehduksiin valontaajuuksilla. Tällöin myös päästiin eliminoimaan finnejä, mikä on aika hurjaa! Kaikkihan me tiedetään Laser, joka on todella tehokas. Tehokkaimmillaan laserilla voidaan jopa leikata lasia ja sekin perustuu valontaajuuksiin. Niin myös LED- valo hoitaa ihoa pintaa syvemmällä valontaajuuksia hyödyntämällä.Iholle tehty happokuorinta aiheutti lievää jännitystä.  Syy tähän on muisto kouluajoilta kun harjoiteltiin happokuorintojen tekoa ja tuloksena oli pystyyn kuivanut naama, jota ei viikkoon voinut edes meikata. Sarita kertoi etukäteen, että kyseessä on hyvin mieto kuorinta, jolla vaikutetaan vain ihon pintaan poistaen kuollut ihosolukko ja tehdään reitti vaikuttaville aineille. Mun ennakkokäsitys happokuorinnasta oli, että se polttaa ihan hulluna, mutta loppupeleissä se ei edes tuntunut pahalta! Kun Sarita alkoi imeyttää retinoleja ja muita vitamiineja, tuntui pientä nipistelyä ja lämmön tunnetta, mutta tunsin kun ihoni veti tuotteita aivan hullun lailla. Kasvojani ei jätetty ns. "kesken" kuten sinne yleensä laitetaan se yksi pieni ampulli ja kasvonaamio perään, vaan sinne imeytettiin niin paljon aineita kuin iho vain veti. Käytännössä hoidon teho on aivan älytön ja ihoa hoidetaan kyllä kunnolla. Jälkikäteen hoidosta voi ilmetä finnejä sekä ihon hilseilyä, kun iho alkaa uudistua ja keho työntää kaiken lian ja kuonan pois talirauhasista. Onneksi se on vain hetkellistä ja sitten voikin nauttia paremmasta ihosta!
Tuotesarja, jolla Sarita tekee hoidot keskittyy retinoleihin eli A-vitamiinin eri muotoihin sekä hoidot ovat vahvasti medikaaliseen ihonhoitoon perustuvia. Etenkin isossa keskiössä ovat retinolit, C -ja E-vitamiinit, mineraalit ja hedelmähapot. Yleensä me vedellään vitamiinit huiviin purkista sekä ruuan mukana, joka on täysin loogista. Kun ne saapuu kehoon ravinnon kautta ruuansulatuselimistön käsiteltäväksi, luonnollisesti ne ei heti kättelyssä ole ihon saatavilla, vaan keho käyttää ne muihin elintärkeisiin toimintoihin ennen ihoa. Ravinnosta saatavat vitamiinit eivät valitettavasti imeydy sinne talirauhasiin suoraan. Paitsi jos vetäisi 7kg porkkanoita kerralla, voi pieni osa beetakaroteenista imeytyä ihoonkin asti :D Mun maha ei ainakaan vedä moisia määriä!  Toki ruuansulatus ja terveellinen ruokavalio toimivat käsi kädessä myös terveen ihon kanssa, mutta aina se ei riitä. Siksi tällä menetelmällä imeytetään vitamiineja suojaan ihon läpi! Ihan järkeenkäypää siis.


RETIPALM -tuotesarja on saksalainen vitamiineihin perustuva tuotesarja, jota käytetään KB Spa:ssa hoitolasarjana. Tuotesarjasta löytyy aina herkän ihon tuotteet aina aikuisellekin iholle. Keskiössä on ehdottomasti myös AHA-happojen(hedelmähappoja) ja retinolien käyttö, joita löytyy myös kotihoitotuotteista. Tarkoitus on siis imeyttää vitamiineja happojen avulla ihosoluihin asti jokapäiväisessä ihonhoidossa. Itse hoidossa mulle tehtiin myös AHA-hapolla kuorinta, joiden tarkoitus on heikentää ihon liitoksia, jollon teho- ja kosteusaineet pääsevät imeytymään ihoon. Normaalisti hoitoaineet vaikuttavat vain ihon pinnassa – näin päästään vaikuttamaan ihokerroksiin asti. Perinteisessä kasvohoidossa on totuttu kaavaan, jossa kasvoille laitetaan se just sulle sopiva ampulli ja sitten kasvonaamio. Tämä kaava opetettiin mullekkin kosmetologikoulussa. Sarita rikkoi tätä kaavaa aika radikaalisti ja imeytti ihon esikäsittelyn jälkeen niin paljon aineita kuin iho vain veti. Voin muuten kertoa, että iho oli erittäin pehmeän tuntuinen tämän jälkeen kun sille annettiin niin paljon kosteutta ja vitamiineja mitä se ikinä vain tarvitsi. Käytännössä näissä kasvohoidoissa sitä ihoa hoidetaan sitten kunnolla, samalla kun saat itse hemmottelua.

Kun hoito oli valmis, iho tuntui erittäin pehmeältä sekä hoidetulta, mutta perinteinen paloautonaama ei ollut läsnä! Yleensä, kun mun ihoa puhdistetaan kasvohoidossa lärvi on tulipunainen pari päivää. Pystyin nyt lähtemään hoidosta aivan tyytyväisenä ilman meikkiä ja aivan snadin punoituksen kanssa.

Yksi hoito teki ihmeitä, mutta varmasti ongelmaihon kanssa tai ihan oman ihon ylläpidolla sarjahoito on vaan se tehokkain. Kotihoitoon Sarita antoi sitten tuotteet iholle aamu- sekä iltarutiineihin, joissa on sitä retinolia ja happoa! Näistä päivittelen lisää myöhemmin kun olen jonkin aikaa niitä käyttänyt, että pystyn kertomaan mitä ne tekee iholle ja miten mun iho on käyttäytynyt niiden jälkeen. Niistä siis lisää myöhemmin ;)


Kaikinpuolin jos sulla on sellanen fiilis, et kaipaat sun ihoon jeesiä ja ammattitaitoista hoitoa niin kyllä, annan isot propsit tälle hoitolalle! Et saa rahalla sitä perinteistä "hemmotteluhoitoa" vaan saat siihen panostetulla rahalla oikeasti huomattavaa eroa jo yhdellä hoitokerralla ja uskon tuloksien vielä paranevan, kun imeyttää myös kotihoidossa niitä vitamiineja!KAUNEUSHOITOLA KB-SPA SOMET: 

HOITOLAN KOTISIVUT: https://www.kbspatampere.com/


<3 

EDELLINEN POSTAUS: 


     


PSST...päivitän IG Storya ahkerasti päivittäin, joten ajantasalla pysyt seuraamalla mua IG:ssä!!Post Comment
Lähetä kommentti