Social Media

KOHTI NORDIC FITNESS EXPOA 2019

12. helmikuuta 2019

Nyt se on taas eetterissä! Nimittäin kilpailulisenssi. Palautuskauden jälkeen tässä on tehty jo hyvä tovi hommia oman kunnon suhteen ja focus on kirjaimellisesti ollut treeneissä. Jotenkin on taas jännää kun ollaan taas useampi kuukausi lähempänä kisoja, sillä ei tässä ole kuin muutama kuukausi kun viimeksi seisoin lavalla. Olen keskittynyt syömään treenejä tukevasti puhtaasti ja treenannut ainakin sen viisi kovaa punttia viikkoon. Treeni kulkee ja sarjapainot nousee koko ajan. Jotenkin tuntuu paljon paremmalta tämä kroppa kuin viime vuonna ennen dieetin alkua. Toisaalta tämä voi johtua siitä, että olen syönyt erittäin puhtaasti treenin tueksi ja huomaan jäätävän eron kyllä kehityksessä sekä reeneissä. Myös kunto on siistiytynyt todella paljon kun ylimääräisen sokerin on jättänyt ruokavaliosta pois.

Viime maanantaina kävin näyttämässä valmentajalle kuntoa ja sainkin treenipäiville lisää safkaa! Ylimääräinen hiilari on aina tervetullutta! Jotenkin nyt on ollu treeneissä todella lyömätön fiilis kun lähden repimään rautaa ja olen takonut aikamoisia enkkoja sarjapainojen suhteen. (Siitäkin huolimatta, että koutsin tekemä ohjelma on harvinaisen kettumainen tällä hetkellä kun tehdään supersettejä)Tällä kertaa mulla on parempi käsitys omasta kunnosta, tekemisestä sekä myöskin kisaamisesta. Ekalla kisadieetillä tuntui, että sitä kuntoa joutui kyttäämään koko ajan, että eteneekö se ja ehtiikö kuntoon kisapäivään mennessä. Mua viime vuonnakin seuranneet huomasi varmasti tämän stressin etenkin kun päivitin IG-storya asiasta. Vielä viikkoa ennen kisoja mua stressasi kuntoon ehtiminen, vaikka olin siinä kohtaa jo todella pienessä kunnossa. Vasta kisa-aamuna älysin kun veden juonti oli katkaistu, että herran tsuikkelis! Kondis muuttui yhdessä yössä jo erittäin merkittävästi kohti lavakuntoa. Tällä kertaa en aio asiaa edes miettiä kun on yksi dieetti jo alla ja tiedän miten se kroppa suurinpiirtein käyttäytyy koko projektin aikana.

Mun tarkoituksena on kasvattaa lihasmassaa ennen dieetin alkua ja suunnitelmissa on näyttää paljon kovempaa kuntoa lavalla kuin mitä se nyt oli Lahdessa lokakuussa. Hulluako? Ehkä. Olen saanut palautetta useammaltakin seuraajalta ja ihmiseltä, että miten näin lyhyellä kehityskaudella pystyy muuttamaan kisalookkia kokonaan? Töitä se kyllä vaatii pirusti, mutta haaste on heitetty. Lava lookin suhteen tulee myöskin muutoksia, mutta mitään ei ole sen suhteen lyöty vielä lukkoon, joten aika näyttänee nekin. Mun kisalook keräsi aika paljon kehuja nyt syksyltä, mutta tulen muuttamaan sitä silti. Sama look ei vain ole vaihtoehto vaan haluan muokata sitä eri suuntaan.

Alan kasailla tässä myös sarjaa pystyyn, jossa seurataan mun matkaa kohti syksyn kisoja, sillä niitähän on tulossa nyt tähän tietoon kolmet. Toteutan sen video-ja blogimuodossa tässä vuoden mittaan ja seuraillaan, miten homma lähtee etenemään kohti Lahtea.  Lahdessa on suunnitelmissa kisata sekä Nordic Cupissa ja SM-kisoissa. SM-kisat on edelleen mun pääkisa ja siellä on tähtäin korkeammalla kuin mitä se viime kerralla oli. Tällä kertaa, mua ei nähdä siellä vain kokeilemassa maaperää vaan täältä tullaan ja lujaa.


Treenivideoita on pyydelty hirveästi, mutta toistaiseksi niitä on ollut hieman hankala toteuttaa. Asiaan keksin kyllä ratkaisun, että saisin treeneistä kanssa mm. videota kun ne tuntuu kiinnostavan. Yleensä kun menen itse treenaamaan niin en keskity muuhun kuin itse treeniin enkä siihen, että saan siitä materiaalia someen. Jos kuvaaminen tuntuu, että se häiritsee mun keskittymistä niin silloin kamerat ja puhelimet pysyy laukussa. Haluan kuitenkin keskittyä täydellä focuksella treeneihin ja koventamaan omaa kuntoani - se menee joka tapauksessa etusijalle, vaikka tykkäänkin kyllä tehdä tänne someen erilaista materiaalia.

Yksi asia, jonka otan päivittäiseen harjoitteluun on poseeraukset. Niiden täytyy ensi kerralla mennä täysin nappiin, samoin mun täytyy ehtiä pumpata enemmän ennen lavalle astumista. On asioita, joita siis tiedän etupeltoon, jotka haluan korjata ensi kerraksi, että saan varmasti parhaan mahdollisen kunnon lavalle. Paljon tämä projekti tietää hommia ja pyhitän tälle todella paljon aikaa sekä vaivaa, mutten näe kyllä järkeä myöskään puolivaloilla tekemisessä. Joten kaikki kaverit jos luette tätä postausta - älkää ihmetelkö jos en jaksa lähteä illanviettoihin tmv. Kaikki energia ja aika menee töihin sekä treenaamiseen. Lisäksi on opiskelut ja tykkään kovasti tehdä näitä somehommia. Ajankäytön puutteita ei siis ole :D

Kaikinpuolin odotan jo innolla tulevaa kisapreppiä ja tässä kaiken muun ohella sekin tulee menemään. Sitä mitä aion parantaa on oikeasti lepääminen ja nukkuminen. En aio tinkiä siitä yhtään ja miltei onnistuin viime dieetillä ajamaan itteäni loppuun liian vähäisen levon takia. Sen huomasi kun alkoi pää hajota jossain kohtaa alkusyksyä, mutta onneksi sain ajatukset kasaan ja focuksen kohti loppua. Tällä kertaa mieli ja keho ovat kokemusrikkaampia ja vahvempia.EDELLINEN POSTAUS:      


PSST...päivitän IG Storya ahkerasti päivittäin, joten ajantasalla pysyt seuraamalla mua IG:ssä!!Post Comment
Lähetä kommentti