Social Media

Q&A ⎢MENKAT KISADIEETILLÄ?! ( VLOG)

4. helmikuuta 2019


Hellurei! Pyysin hiljattain Instagramissa teiltä kysymyksiä aivan vapaasti, mutta kriteerinä myös oli - mitä oudompi, sen parempi! Joukkoon mahtui myös aika paljon mun urheilulajiin liittyviä kysymyksiä. Sen kummemmin tässä löpisemättä en pidättele sua kauempaa, vaan pistä video tulille ja muista käydä tilaamassa mun kanava!

Julkaisin viime viikolla myös uuden videon liittyen mun postaussarjaan ja kyseisessä jaksossa näytin muutaman liikkeen salilla, joita voit ottaa sun omaan treeniin. Muistathan tsekata postaussarjan osat myös! Neljäs osa eli treenivarusteet pamahtaa tulille myöskin lähiaikoina, joten muistathan ottaa myös mun Instagramia haltuun, sillä tulen siellä kertoilemaan tästä julkaisuajankohdasta enemmän 8)

OTA NÄÄ MYÖS HALTUUN: 

MAHTIA VIIKKOA JUST SULLE! 


     PSST...päivitän IG Storya ahkerasti päivittäin, joten ajantasalla pysyt seuraamalla mua IG:ssä!!


Post Comment
Lähetä kommentti