Social Media

KUN ALOIN NÄYTTÄÄ MIEHELTÄ - 5 PARASTA VIHAKOMMENTTIA

5. maaliskuuta 2019

Pyhitän ihan oman postauksen näille kommenteille, joita olen saanut sekä IG:ssä, että välillä hyväksyttäväksi blogin kommenttiboksiin. Mielestäni nämä oli sen verran hauskaa huumoria etten voinut vastustaa kiusausta olla laittamatta näitä jakoon. Some kun on nykyään aikuisten leikkikenttä missä ala-asteen hiekkalaatikon käyttäytymismallit ovat päässeet uuteen käyttöön ja tässä on nyt muutama nyt teidänkin iloksi.  Voe hyvä ihme tätä nykymaailmaa! 


"Onks kiva näyttää mieheltä?" 

Jonkun mielestä varmaan olisi hauskaakin näyttää mieheltä, mutta itselläni ei ole miehen genitaaleja eikä kroppani käyttäydy kuin miehellä niin pakko sanoa etten osaa vastata tähän kysymykseen! Ehkä joku päivä saan elää päivän miehenä ja kerron sitten millaista oli! Todennäköisesti kaataisin naisia jos saisin olla päivän mies :D Nyt viihdyn erittäin hyvin kuitenkin naisena! 


pssst..kuvassa on mun tiimiläinen Juho, menkää tsekkaa sen IG kans ;) @jiilehtinen


"Sun pitäis oikeesti keksiä jotain omaa, näitä fitness-juttuja on joka nurkalla. Ei pahalla" 

Vanha kunnon "ei pahalla" :D Itse teen just sellaista sisältöä kuin haluan enkä paljon kysele, mistä muut tykkää. En koe tarvetta sille, että kyselen lupia omille tekemisilleni. Ehkä eniten hämää miksi tämä käyttäjä seuraa edes meikäläistä jos kerran fitness-jutut ärsyttää? (Tarkistin vielä hetki sitten ja kyseinen henkilö seuraa meikäläistä edelleen :D) Lupa myönnetty painaa "Unfollow" ;) 


"Miten paljon oikein roinaat? Eiks sun valmentajakin oo tunnettu roinaamisesta? 

Kilpailen IFBB:n alla ja olen allekirjoittanut anti-doping-sopimuksen, joka on tälläkin hetkellä voimassa. Sen voimassaoloaikana mut saa tulla testaamaan, vaikka kesken mun punttitreenin jos siltä tuntuu eli tervetuloa! Treenaan Hervannassa GoGo Hermialla. Valmentajani on ehkä ennemminkin tunnettu Fitfarm-nimisestä yrityksestä enkä hänen omiin asioihinsa ota kantaa. Valmentajani meriitit on ehkä ennemminkin ne, mitkä vaakakupissa painaa. Mun koutsi on maailman paras! (Terkut Jari jos luet tätä) 

 "Mun mielestä toi sun touhus ei oo enää tervettä" 

Mun laji ei ole mitenkään "hyvinvointi" liikunnan kriteerit täyttävää. Fitness on lajina "kaikki tai ei mitään" - laji. Sä et voi joustaa mistään päästäksesi huipulle. Et treenistä, et levosta, et ruuasta etkä myöskään mentaalipuolesta. Arkiliikunta on ihan eri asia kuin kilpaurheilu, oli se laji sitten yleisurheilu tai fitness. Tässä mennään vaan vielä syvemmälle siihen kehon muokkaamiseen. Mulle tää on ok, koska mää rakastan tätä lajia :D "Oisit paljon kauniimpi jos et käyttäis noin paljon meikkiä" 

Mä kyllä mietin, et näytän varmaan sit ihan mieheltä jos en käyttäis meikkiä. Onneks mulla on sentään se valta päättää, paljonko mun naamassa sitä meikkiä on ja paljonko ei :D Sori <3 


En tiedä sitten saiko joku näistä itelleen hyvän mielen kun nämä kommentit on mulle laittanu, toivottavasti sai! Mulla ainakin kaikki on paremmin kuin hyvin eikä mua kiinnosta jos joku ajattelee mun lajista se olevan pinnallinen tai jos mä käytän jonkun mielestä liikaa meikkiä. 


Kaikella rakkaudella parempaa päivää kaikille <3 LUE MYÖS EDELLINEN POSTAUS: 

     


PSST...päivitän IG Storya ahkerasti päivittäin, joten ajantasalla pysyt seuraamalla mua IG:ssä!!4 kommenttia on "KUN ALOIN NÄYTTÄÄ MIEHELTÄ - 5 PARASTA VIHAKOMMENTTIA"
 1. Kiitos näistä - sai kyllä nauraa noita kommentteja ja ihailla sun vastauksia. You do you - ja teetkin sen hyvin! <3

  VastaaPoista
 2. Voi voi.. En ymmärrä mikä tarve ihmisillä on kommentoida tahallaan niin, että sillä haetaan toisen loukkaantumista yms. Kirjoitin just äskettäin omaan blogiin Melina Keltaniemen juttuun tulleista kommenteista: https://tuijapenttila.wordpress.com/2019/02/17/helppohan-se-on-sun-sanoo/
  Hyvä asenne sulla kuitenkin tämän aiheen kanssa. :) P.s. et todellakaan näytä mieheltä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, tätä olen itsekin miettinyt :D Ihme juttu, että somea käytetään oikein vihan purkamisen alustana. Kiitos paljon! :)

   Poista