Social Media

KISADIEETTIARKEA - MUN UUDET KISABIKINIT! #6weeksout (VLOG)

25. elokuuta 2019


Heipä hei! Long time no see! 

Vihdoin näette mun uusien ihanien kisabikinien värin, joita olen kuumotellut jo kuukauden verran mun Instassa. (Tiedän, olen ollut ilkeä). 

Kisabikinien väri on jostain kumman syystä aina vaiettu salaisuus yleensä loppumetreille asti, mutta ajattelin sen olevan yksi ja sama jos julkaisen värin etupeltoon, koska lopun lookista näkee vasta kisapäivänä. Tämä on erittäin jännä tapa fitness-piireissä, että niitä bikineitä piilotellaan loppuun asti, joten rikon kaavaa ja saatte nähdä niiden värin <3 

Preppiä on tiukennettu ja hiilarin saanti on erittäin niukkaa, joten tiedossa on toivottavasti (jos valmentaja suo) jälleen tankkauspäivä. Tästäkin todennäköisesti teen videon, mikäli se eroaa edellisestä tankkauksesta. Tykkäsitte sen verran mun edellisestä tankkaus-videosta, että näitä voisi tehdä jatkossakin. 

Kisoihin on enää 6 viikkoa ja meno eikun kovenee. Pian kisataan Lahdessa!!! JEAH! EDELLINEN POSTAUS: 


Lisää höpinöitä ja juttujani löydät myös näistä kanavista, pistä ihmeessä seurantaan!    


Youtube: @tessaolsbo

Post Comment
Lähetä kommentti