Social Media

FITNESS-VALMENTAJA VASTAA! MILLOIN ON VALMIS FITNESS-LAVALLE?! (ft. MARIANNE KANKAISTO)

28. syyskuuta 2019

Te ootte kysyny aivan sikana pitkin mun kisadieettiä kysymyksiä liittyen Fitness-valmennukseen, valmentajan löytämiseen, miten löytää itselleen tiimi, Body Fitneksen arvostelukriteereihin yms. Haudoin tätä videota jonkin aikaa ja nyt se on vihdoin tässä. Sain vieraaksi Fitness-valmentajan, joka kertoo teille faktatietoa milloin on valmis kisaamaan Fitness-lajeissa, mikä laji sulle sopii, millaista kisaajaa tuomarit hakee ja mitä ne arvostelee. Ajattelin, että tämä on hyvä julkaista tässä kohtaa kun munkin kisaan on enää TASAN VIIKKO! 

Body Fitness ei ole lajina yhtä mediaseksikäs kuin suuren kansan Bikini Fitness, joten tämä video painottuu Body Fitnekseen sekä myös käydään läpi, miten tämä eroaa siitä suositusta Bikinistä. Itseäni henk.koht ottaa joka kerta päähän kun mua luullaan Bikini Fitness-kisaajaksi, vaikka en ole fysiikaltani lähelläkään sellaista, mutten voi myöskään syyttää tästä ketään kun Body Fitness ei vain ole niin tunnettu kuin Bikini Fitness.

MUTTA NYT! Video on pitkä, joten pistä taustalle pyörii ja jos jaksat kattoo meidän lärvejä niin hae ihmeessä eväät valmiiksi ja pistä video pyörii! 

Koko kisaviikon mä liikun mun kameran kanssa, joten IG voi hiljetä hieman sen takia, koska pyrin taltioimaan mahdollisimman paljon mun kameraan uusia kisavideoita varten. Jos näette meikäläistä Lahdessa, saa tulla moikkaamaan <3 


       


KERRO TOKI MITÄ MIELTÄ OLIT! OLIKO MIELENKIINTOISTA ASIAA? 


EDELLINEN POSTAUS: 


Lisää höpinöitä ja juttujani löydät myös näistä kanavista, pistä ihmeessä seurantaan!    


Youtube: @tessaolsbo
Post Comment
Lähetä kommentti