Social Media

KUKA OLEN?!


Morjensta pöytään! Mä olen Tessa. Ikää on kertynyt vuosien varrella mittariin 28-ikävuoden verran ja nykyään asun Tampereella Pirkanmaan sydämessä. Alunperin olen kotoisin Pohjois-Savosta, missä olen koko ikäni kasvanut ja vasta aikuisena muutama vuosi sitten lähdin suureen maailmaan Tampereelle. Tieni päättyi tänne enkä toistaiseksi ajatellut palata takaisin Savoon.

Sen lisäksi, että nautin paljon hitaista aamuista jäätävän ison aamukahvin kera, elämääni täyttää tavoitteellinen kuntosalitreenaaminen, urheilulääketieteen opinnot, kokoaikainen työ sekä kilpailen myös Body Fitness-lajissa. Aikaisempi kilpailu-urani urheilussa painottuu kouluratsastukseen ja kuntosaliharrastuksen aloitin muutama vuosi takaperin.

Unelmani on olla päätoiminen yrittäjä ja keskittyä kilpaurheiluun sekä muiden valmentamiseen. Jonain päivänä tulen olemaan riittävän pätevä siihen ja teen töitä kyseisen unelman eteen. Joskus tuntuu, ettei aurinko meinaa paistaa pilvien välistä ja ulkona meinaa olla liukasta mutta hyviä asioita tapahtuu silti kun jaksaa vain painaa eteenpäin, vaikka vähän horjahtelisi. Tämä blogi kertoo intohimoistani kuten treenaamisesta, ruoasta, hyvinvoinnista ja urheilusta. Muutama meikkijuttu voi myös eksyä väliin, sillä rakastan kosmetiikkaa hieman liikaakin...Ja sen huomaa kun mun kaappeihin katsastaa :D

KILPAILUTULOKSIA: 

Nordic Fitness Expo 2018 Body Fitness alle 168cm  - SM 10. 
Nordic Fitness Expo 2019 Body Fitness alle 168cm - Ei sijoitusta
Nordic Cup 2019 Body Fitness alle 168cm - Sijoitus 9/12
       Lisää juttujani arjesta sekä kuviani löydät myös näistä palveluista: 


Instagram: @tessaolsbo
Youtube: Tessa Olsbo
Snapchat: @tessavain
Twitter: @tessaolsbo
Facebook: @Minihaba


Heräsikö kysyttävää tai haluatko tehdä yhteistyötä? Ota yhteyttä mailiini: 
tessa.olsbo(at)gmail.com