Social Media

KUKA OLEN?!


Morjensta pöytään! Mä olen Tessa. Ikää on kertynyt vuosien varrella mittariin 28 ikävuoden verran ja nykyään asun Tampereella Pirkanmaan sydämessä. Alunperin olen kotoisin Pohjois-Savosta, missä olen koko ikäni kasvanut ja vasta aikuisena muutama vuosi sitten lähdin suureen maailmaan Tampereelle. Tieni päättyi tänne enkä toistaiseksi ajatellut palata takaisin Savoon.

Sen lisäksi, että nautin paljon hitaista aamuista jäätävän ison aamukahvin kera, elämääni täyttää tavoitteellinen kuntosalitreenaaminen, urheilulääketieteen opinnot, PT-opinnot, kokoaikainen työ sekä kilpailen myös Body Fitness-lajissa. Aikaisempi kilpailu-urani urheilussa painottuu kouluratsastukseen ja kuntosaliharrastustakin on jo useampi vuosi alla.

Unelmani on olla päätoiminen yrittäjä ja keskittyä kilpaurheiluun sekä muiden valmentamiseen. Yksi osa unelmastani on jo toteunut, sillä marraskuussa 2019 perustin oman yrityksen ja tarjoan tällä hetkellä PT-palveluita! Tämä blogi kertoo intohimoistani kuten treenaamisesta, ruoasta, hyvinvoinnista ja urheilusta. Päätoimisesti teen videoita Youtubeen, joita jaan myös tänne. Muutama meikkijuttu voi myös eksyä väliin, sillä rakastan kosmetiikkaa hieman liikaakin...Ja sen huomaa kun mun kaappeihin katsastaa :D

KILPAILUTULOKSIA: 

Nordic Fitness Expo 2018 Body Fitness alle 168cm  - SM 10. 
Nordic Fitness Expo 2019 Body Fitness alle 168cm - Ei sijoitusta
Nordic Cup 2019 Body Fitness alle 168cm - Sijoitus 9/12




       Lisää juttujani arjesta sekä kuviani löydät myös näistä palveluista: 


Instagram: @tessaolsbo
Youtube: Tessa Olsbo
Snapchat: @tessavain
Twitter: @tessaolsbo
Facebook: @Minihaba


Heräsikö kysyttävää tai haluatko tehdä yhteistyötä? Ota yhteyttä mailiini: 
tessa.olsbo(at)hotmail.com